2016 U.S. Olympic Team Wrestling Trials - Day 1
IOWA CITY, IOWA - APRIL 09: Spenser Mango's schoenen zijn te zien op de mat na het verliezen van zijn Greco-Roman 59kg halve finale wedstrijd tegen Jesse Thielke tijdens dag 1 van de Olympic Team Wrestling Trials in Carver-Hawkeye Arena op 9 april 2016 in Iowa City, Iowa. (Foto door Jamie Squire/Getty Images)
2016 U.S. Olympic Team Wrestling Trials – Dag 1
IOWA CITY, IOWA – APRIL 09: Spenser Mango’s schoenen zijn te zien op de mat na het verliezen van zijn Greco-Roman 59kg halve finale wedstrijd tegen Jesse Thielke tijdens dag 1 van de Olympic Team Wrestling Trials in Carver-Hawkeye Arena op 9 april 2016 in Iowa City, Iowa. (Foto door Jamie Squire/Getty Images)

OAN’s Abril Elfi
10:05 AM – zaterdag 30 maart 2024

Een worstelcoach uit New Jersey is veroordeeld tot meer dan zeven jaar gevangenisstraf voor het verspreiden van kinderporno. 

Advertentie

Federale aanklagers beweren dat een voormalig staatskampioen en jeugdworstelcoach uit New Jersey die bekendheid verwierf omdat hij de eerste openlijke homoseksuele universiteitsworstelaar in de geschiedenis van de NCAA was, is veroordeeld tot meer dan zeven jaar in een zaak waarbij afbeeldingen van kinderen betrokken waren.

Het kantoor van de openbare aanklager zei dat Alec Donovan, 26, uit Brick, donderdag in de federale rechtbank in Trenton is veroordeeld tot 87 maanden gevangenisstraf omdat hij eerder schuldig had gepleit in een aanklacht met betrekking tot de verspreiding van beelden van seksueel misbruik van kinderen.

De aanklager beweerde dat Donovan in de eerste vier maanden van 2021 twee video’s via een web-gebaseerde berichtenapp verstuurde en ontving die beelden toonden van pre-puberale kinderen die seksueel werden misbruikt. 

Verder beweerden ze dat hij hen naaktfoto’s stuurde die hij had opgevraagd bij minderjarigen die de app gebruikten.

De aanklagers zeiden dat U.S. District Judge Zahid Quraishi Donovan veroordeelde tot 30 jaar vrijlating onder toezicht naast de gevangenisstraf. 

Een artikel uit 2017 in het door de NCAA uitgegeven tijdschrift Champion beschreef Donovans pogingen om andere homoseksuele worstelaars te begeleiden en zijn worstelingen met depressies op de middelbare school.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *