TOPSHOT - De Amerikaanse president Joe Biden wordt omhelsd door de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris na een toespraak over gezondheidszorg tijdens een evenement in het John Chavis recreatiecentrum op 26 maart 2024 in Raleigh, North Carolina. (Foto door Brendan Smialowski / AFP) (Foto door BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)
US President Joe Biden wordt omhelsd door de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris na een toespraak over de gezondheidszorg tijdens een evenement in het John Chavis recreatiecentrum op 26 maart 2024 in Raleigh, North Carolina. (Foto door Brendan Smialowski / AFP)

OAN’s Sam Valk
11:23 AM – vrijdag 29 maart 2024

De campagne van Joe Biden maakt Nikki Haley’s kiezers actief het hof om naar hun team te komen.

Advertentie

De campagne kondigde vrijdag een advertentie van $1 miljoen aan. In de advertentie zal worden beweerd dat de 45evoorzitter de steun van Haley-stemmers niet wil.

De advertentie toont de voormalige president die de spot drijft met zijn voormalige VN-ambassadeur, inclusief zijn bijnaam voor haar, “vogelbrein.”

“Vogelbrein. Ik noem haar vogelbrein,” zegt Trump. “Nikki Haley heeft een onzalige alliantie gesloten met RINO’s, Never Trumpers, Americans for no prosperity. Ze zit daar als 0. Ze is gek geworden, ze is een heel boos persoon.”

Volgens exit polls zei bijna de helft van Nikki Haley’s voorverkiezers dat ze van plan waren om op Biden te stemmen in de algemene verkiezingen, ongeacht wie de voorverkiezing won.

Veel mensen geloven dat de advertentie laat zien dat Haley’s campagne Democraten het hof maakte om over te stappen en op haar te stemmen, alleen maar om te proberen president Trump tegen te houden.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis nieuwsberichten rechtstreeks in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *