Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De media berichtten deze week dat AstraZeneca zijn coronavaccin mondiaal heeft teruggetrokken na een bekentenis over bijwerkingen.

In april gaf de farmaceut toe dat het vaccin TTS (trombose met trombocytopenie syndroom) kan veroorzaken, dat kan leiden tot bloedstolsels en een te laag aantal bloedplaatjes.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/de-jonge-over-coronaprik-die-is-teruggetrokken-na-bekentenis-over-bijwerkingen-hartstikke-goed-vaccin-1.png

In Groot-Brittannië loopt een collectieve rechtszaak tegen AstraZeneca omdat het gebruik van zijn vaccin in tientallen gevallen ernstig letsel en de dood heeft veroorzaakt.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Gewoon een goed vaccin

In 2021 stopte een aantal landen met het gebruik van het coronavaccin van AstraZeneca, maar Nederland ging als één van de weinige landen door. “Het is hoogst onwaarschijnlijk dat er enig verband is,” zei De Jonge tegenover de pers. “Het gaat hier over iets wat optreedt ná vaccinatie en niet dóór vaccinatie en daarmee is er dus geen aanleiding om te stoppen met prikken.”

“AstraZeneca is gewoon een goed vaccin. Als je mij al hoort mopperen over AstraZeneca, dan gaat het over de mate waarin ze leveren en de telkens maar naar beneden bijgestelde leveringen de komende tijd. Maar AstraZeneca is gewoon een hartstikke goed vaccin,” beweerde hij met droge ogen.

De ‘Inclusieve Vaccin Alliantie’, waar ook Nederland deel van uitmaakte, maakte in 2020 afspraken met de farmareus over de levering van het coronavaccin. Dat vaccin werd verspreid via organisaties die zijn opgericht of worden gefinancierd door Bill Gates.

Dat realiseren mensen zich niet

Er zijn ongelooflijk veel bijwerkingen, waaronder dood, maar ook ernstig invaliderend, zei bedrijfsarts Alexander van Walraven in blckbx today. Hij voegde toe dat de andere vaccins – Pfizer, Moderna – minstens net zo erg zijn als AstraZeneca. “Dat realiseren mensen zich niet.”

Zelfs de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx geeft nu toe dat de coronaprik mensen heeft beschadigd. In gesprek met Chris Cuomo, die ook vaccinatieschade heeft opgelopen en nu ivermectine neemt, zei ze dat het mogelijk gaat om duizenden mensen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *