“De reden dat ik zo stellig ben dat de C19 prik-misdaad opgezet is op schade te berokkenen, is omdat de schadelijkheid op voorhand bekend was en is ingebouwd in de prik. Alles waar mRNA op geschreven staat, is ontworpen om schadelijk te zijn, zonder uitzondering.” – Dr. Michael Yeadon

Dr. Michael Yeadon, een expert op het gebied van allergieën en ademhalingstherapieën, heeft meer dan 23 jaar in de farmaceutische industrie gewerkt (waaronder jaren als vicepresident bij Pfizer). Hij legt kort en overtuigend uit hoe de misdaad tegen de mensheid middels de Covi-injectie “opzettelijk moet zijn geweest”. Yeadon merkt op dat dit het geval moet zijn omdat de ontwikkelaars van de injecties moeten hebben geweten hoe schadelijk de ingrediënten van het biowapen zijn. “De reden dat ik zo stellig ben in mijn bewering dat het opzettelijke schade is, is omdat de schadelijkheid van tevoren bekend was en ingebouwd is. Het is een eenvoudig recept: met uitzondering van natuurlijke producten, bevat elk synthetisch medicijn moleculen, atomen, structuren, formuleringen, omdat iemand ervoor gekozen heeft om ze in het flesje of tabletje te stoppen.

Alles zit erin omdat iemand besloten heeft om het erin te stoppen,” zegt Yeadon. Hij is een zeer ervaren toxicoloog en medicijnontwikkelaar en door naar het ontwerp van de injecties te kijken, is hij in staat om “over de schouder te kijken” van degenen die de injecties hebben ontworpen en te zien “wat er in hun hoofd omging…”.

Yeadon: “Ik kwam tot de conclusie dat er meerdere onafhankelijke en, voor mensen zoals ik, voor de hand liggende manieren zijn om mensen te beschadigen”, zegt Yeadon over het ontwerp van de injecties. “Minstens drie afzonderlijke, voor de hand liggende manieren om het te doen… die kunnen niet toevallig ontstaan…”

Bovendien voegt de veteraan uit de farmaceutische industrie eraan toe dat hij “wist dat het opzettelijk was, want zodra het echt fout begon te gaan, begon de overheid het keihard te censureren. En dat doen ze nog steeds.”

Wat betreft wie er achter de misdaad zit, speculeert Yeadon dat “de daders” waarschijnlijk “de rijkste mensen ter wereld zijn die zich groeperen rond evenementen zoals het WEF en de VN…”. Yeadon zegt verder dat “om te voorkomen dat de rest van je leven en je vrijheden je afgenomen worden, je niet meer van deze vervloekte prikken moet nemen”. Hij voegt eraan toe, “alles waar mRNA op staat is ontworpen om schadelijk te zijn, zonder uitzondering.”
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *