Stelt u zich eens voor dat er een oorlog zou zijn en journalisten ons niet zouden willen informeren over het aantal sterfgevallen.. Hoe bizar zou dat zijn? En wat als er zich een situatie zou voordoen waarbij er méér sterfgevallen zouden zijn onder de burgers als in de Tweede Wereldoorlog – en de media zouden hierover zwijgen? Het zou absurd zijn, en toch gebeurt het.

Dr. John Campbell volgt de oversterfte op de voet. Niet alleen in Engeland, maar wereldwijd wordt oversterfte genegeerd of in een wolk van “de-oorzaak-van-de-sterfte-is-onbekend” gehuld door de autoriteiten en de reguliere media. Dr. Campbell kwam op het idee om de overmatige sterfte van onschuldige burgers sinds de uitrol van de corona-injectie te vergelijken met de sterfte van onschuldige burgers in de Tweede Wereldoorlog. Zijn conclusies zijn confronterend en de honderden reacties onder dit korte filmpje dodelijk voor het vaccinatieprogramma…
 
 

 
 
De eerste paar van de honderden commentaren onder dit korte filmpje op Youtube:

“Ik heb de afgelopen 9 maanden 3 familieleden verloren. Hoe meer ik leer. Hoe meer ik de aanval op de mensheid voel. We moeten de waarheid horen.”
 
“Als je moet worden overgehaald, eraan moet worden herinnerd, onder druk moet worden gezet, voorgelogen, gestimuleerd, gedwongen, gepest, sociaal uitgesloten, opgezadeld met een schuldgevoel, bedreigd, gestraft en gecriminaliseerd ….. als dit allemaal noodzakelijk wordt geacht om je medewerking te verkrijgen, dan kun je er absoluut zeker van zijn dat wat wordt gepromoot NIET in jouw belang is.”
 
“Ik heb geen Covid-prik gehad en ik heb mijn zoon ook tegen kunnen houden om er een te gaan halen. Ik ben zoooo dankbaar dat ik voet bij stuk heb gehouden.”
 
“Ik ben dit jaar 42 jaar oud. Voordat ik 40 werd kon ik denk ik de mensen die ik persoonlijk kende en waar ik een goede band mee had en die zijn overleden op één hand tellen. Sinds 2022 heb ik 11 goede vrienden verloren, de meeste aan “zeldzame agressieve kankers” of hartkwalen. Nu weet ik dat ouder worden hierin een rol speelt, maar laten we serieus zijn, ik ben 40 geworden… geen 90!!!”
 
“Ik heb het geweigerd. Ik zei dat mensen voorzichtig moesten zijn. Ze dachten dat ik gek was. Ik bid voor hen allemaal. Ik hoop dat gerechtigheid komt voor deze daders. Ze hebben massamoord gepleegd.”
 
“Mainstream media zal dit nooit vermelden en we weten allemaal waarom. De verantwoordelijken zouden terecht moeten staan voor misdaden tegen de menselijkheid. Dank u, Dr. John.”
 
“Ik ben zo bang voor de kleine kinderen die de prik hebben gehad. Canada raadt het nog steeds aan voor kinderen ouder dan zes maanden. Deze gezondheids”deskundigen” en politici die samenspannen tegen kinderen zouden het met hun eigen leven moeten betalen.”
 
“Richard Fynman quote: “Ik heb liever vragen die niet beantwoord kunnen worden, dan antwoorden die niet in twijfel getrokken kunnen worden”.”
 
Etc. etc. etc.
 
 
Er zijn zoveel mensen die zien dat het niet klopt, dat overheden misdaden hebben begaan en media en medici medeplichtig zijn. We kunnen alleen maar hopen dat de vele mensen die “hun leven hebben gegeven” in deze bizarre oorlog tegen de mensheid zal dienen om de ongezonde relatie tussen overheden en burgers te transformeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *