In de onderstaande video spreken verschillende experts van de Sovereignty Coalition over de fundamentele veranderingen in het functioneren van de WHO. Het heeft even geduurd, maar de wereld begint te zien dat we te maken hebben met een wolf in schaapskleren die al veel te lang haar schadelijke gang heeft kunnen gaan, en de tegenkrachten nemen gelukkig toe.

Het panel wordt gemodereerd door Reggie Littlejohn, voorzitter van vrouwenrechten zonder grenzen en medeoprichter van de Soevereiniteit coalitie. Krachtige vrouwen die gaan staan voor onze vrijheid en zelfbeschikkingsrecht.
 

Panelleden

Dr. MERYL NASS, M.D., Oprichter, Door to Freedom; Wetenschappelijk adviseur, Children’s Health Defense
Onderwerp: Wie leidt en financiert de WHO en met welk doel?
Dr. KAT LINDLEY, medeoprichter, Global Health Project
Onderwerp: Geneeskunde, “one size” voor iedereen
VALERIE BOREK, Esq., Associate Director en hoofd beleidsanalist voor Stand for Health Freedom
Onderwerp: “Het belang en de gevaren van de Internationale Gezondheidsregeling”.
CATHERINE AUSTIN FITTS, voormalig assistent-secretaris van huisvesting en stedelijke ontwikkeling; oprichter van Solari, Inc.
Onderwerp: Onze keuze: Grondwettelijke en financiële vrijheden versus lidmaatschap van de WHO
KRISTEN ULLMAN, Esq., Voorzitter, Eagle Forum
Onderwerp: Amerikaanse gezinnen hebben het Congres nodig om de WHO te stoppen
 
 

Over de Sovereignty coalition

De Sovereignty Coalition is een niet-partijgebonden groep, toegewijd aan het behoud, of liever gezegd herstel van grondrechten. Hun onmiddelijke prioriteit is het voorkomen van pogingen om ongekozen mondiale bestuursregelingen en autoriteiten toe te staan hun macht te vergroten.

“Wij geloven dat onze soevereiniteit, grondwettelijke Republiek en persoonlijke vrijheden beschermd moeten worden tegen een dergelijke supranationale bedreiging. Daarom is de eerste missie van de Soevereiniteitscoalitie om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten niet langer garant staan voor, deelnemen aan of onderworpen zijn aan de Wereldgezondheidsorganisatie”

In plaats van de WHO streven zij naar goed gedefinieerde en beperkte regelingen voor vrijwillige samenwerking in het geval van transnationale pandemieën.

De Soevereiniteitscoalitie is een gezamenlijk project van het Centrum voor Veiligheidsbeleid en Vrouwenrechten Zonder Grenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *