Foto: Pexels/Tima Miroshnichenko

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Je wordt vergiftigd en niet alleen door mRNA-prikken. BlackRock, State Street en Vanguard verdienen een fortuin aan ziekte, en de toezichthouders zitten in het complot.

Ultrabewerkt voedsel is overal en er kleven ernstige gezondheidsrisico’s aan. Het verhoogt de kans op sterfte, hartziekte en zelfs kanker. Het maakt iedereen ziek.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/de-schokkende-waarheid-over-chronische-ziekte-wat-ze-je-niet-vertellen-1.png

Wie zijn de eigenaren van alle grote fabrikanten van bewerkt voedsel dat chronische ziekte in de hand werkt? BlackRock, State Street en Vanguard.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Nog meer problemen

En wie zijn de eigenaren van alle grote farmaceutische bedrijven die de ‘oplossing’ aanbieden in de vorm van medicijnen? BlackRock, State Street en Vanguard.

Eerst zorgen ze ervoor dat je je volpropt met schadelijk voedsel dat chronische ziektes veroorzaakt, vervolgens zorgen ze ervoor dat je je volpropt met farmaceutische middelen die de ziektes niet genezen, maar die je wel de rest van je leven moet blijven nemen. De farmaceutische middelen veroorzaken nog meer problemen.

Onderste steen

Er valt zoveel geld te verdienen met ziekte dat de toezichthouders een oogje toeknijpen.

Als ze proberen te achterhalen waar de obesitas-epidemie door wordt veroorzaakt, stoten ze de glucose-fructose-industrie tegen de borst, evenals andere industrieën die zo diep geworteld zijn in ons politieke, economische en financiële systeem, dat geen van de toezichthouders de onderste steen boven zal willen halen, zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy junior in gesprek met Ben Shapiro.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *