De publicaties die u hier aantreft, zijn met name van gerenommeerde schrijvers, analisten en journalisten, maar zijn nooit afgedrukt geweest in de traditionele dag, maand- of weekbladen, en kregen geen aandacht in de radio- en televisie programma’s die u op de kabel of door etherzenders aangeboden kreeg.

Ondanks dat schrijvers, programmamakers, presentatoren en uitgevers al hun producties op het internet beschikbaar stellen, heeft u ze mogelijk niet kunnen vinden, omdat de reguliere media veel hogere prioriteit krijgt in het zoekalgoritme van Google, Bing, Yahoo en hun proxies. Er zijn weinig alternatieven

Het zou dus zeer wel mogelijk zijn, dat al deze berichten, verklaringen, interviews, analyses en onderzoeksrapportages voor u volledig verborgen zijn gebleven, ondanks dat artikel 7 van onze grondwet de diversiteit van informatie voorschrijft.

De videodocumentaires waarnaar in dit archief verwezen wordt, zijn in bioscopen en filmhuizen mogelijk niet vertoond geweest, en geven een ander beeld van de gedocumenteerde werkelijkheid.

‘Wat niet weet wat niet deert’, is de oer-Hollandse uitspraak die hiermee het best te associëren is. Maar mogelijk gaat het u ooit toch deren, en wilt u er dan meer van weten. En met name over de informatie die al die tijd is weggelaten of vervormd in de gefilterde berichtgeving die de gevestigde media u steeds aanbood.

Dan wensen wij u van harte welkom in dit archief, dat al een tijdje openbaar beschikbaar was, met een selectie van wereldjournalistiek, die altijd beschikbaar maar voor u verborgen geweest is, en zijn verheugd dat u zich voor de andere kant van het verhaal bent gaan interesseren. Voor uw gemak zijn alle publicaties vertaald in het Nederlands.

De Archieven (Niet volledig):

Hands_off_Venezuela, Bolivia, Nicaragua!

Westerse Barbarij in het MiddenOosten

Justice_for_Palestine

Agressie, Interventie, Destabilistatie [AID]

Propaganda – de leugen regeert

Aanval op de Persvrijheid

Geo-politiek en oorlogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *