Je moeder zou er maar wonen!

Stukje voor stukje, straatje voor straatje, beetje voor beetje, worden we langzaam in onze bewegingsvrijheid gekort. Velen willen het niet zien, en velen die denken super razend mega snel turbo internet, helaas zit het allemaal net iets anders in elkaar.

kijk eens op je telefoon, nu. Je hebt berijk. je kan bellen. smsen en films downloaden als je genoeg MB’s hebt. alle upgrades die nu gedaan worden zijn er niet meer voor uw internet, U heeft al het maximale dat u nodig heeft. de upgrades zijn er voor IOT, IOB. Voor wat hoor ik u zeggen voor Internet Of Things en Internet of Bodys, dingen en lichamen.

De masten, de bekabeling, de straten die open liggen, de wegen die worden aangepast, allemaal in voorbereiding voor de volgende fase… de muur van de 15 minuten steden. waar je met de juiste code door mag en anders niet, de juiste iris scan doet de koelkast in de super markt wel open. en de openstaande boete word na de creditering van je arbeid automatich ingehouden. en daardoor zal automatich ook je social credit score naar beneden worden bijgesteld.

De apparatuur is niet goed voor de gezondheid, in tegendeel, het is hardstikke slecht! toevallig heeft het als ziekte beeld de zelfde verscheinselen als corona. voegt niets positiefs toe aan het leven op aarde. het is slecht voor alles in de natuur bomen planten insekten en ja ook voor mensen en dieren!

we zitten als de relaxde kikker in de pan alleen is dit een magnetron, de warmte bron moet uit (kappot)
Anders zijn we gaar voor we het weten (soms denk ik dat bij velen de gijze massa al uitgekookt is)

Paaltjes knallen dat was iets moois uit 2020!

Ik zou ze vragen stellen… neem het op en kijk wie er verantwoordelijk is…
En ben je echt trots op je werk? dat is de vraag voor de machinist en de transporteur.
kan je je kinderen, je vrouw, je moeder aankijken en zeggen dat je goed werk leverd?
Kijk eens hoe schadelijk het is de plek waar je werkt…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *