Voor wat achtergrondinformatie met betrekking tot het vorige artikel, is het belangrijk om te weten hoe tegenwoordig het weer wordt gemanipuleerd. Wie zich nog afvraagt hoe het mogelijk is dat de hele wereld binnen enkele jaren tijd is bezaaid met 5G-masten, moet vooral verder lezen. Iedere zendmast is een HAARP-stationnetje geworden. Het heeft met je mobieltje of het snel downoaden van filmpjes niets te maken. Honderdduizenden zijn er geïnstalleerd, wie heeft dat allemaal betaald? Op deze kaart is te zien waar de atmosfeer het meest compleet wordt verwoest:

https://www.nperf.com/en/map/5g

Het klimaatveranderingssprookje is dekmantel voor weermanipulatie. COVID-19 en andere virusziekten zijn dekmantel voor stralingsziekten.

De zon moet worden geblokkeerd om ons buiten onze realiteit te houden. Klik op onderstaande afbeelding en leer het onvermijdelijke: we worden kapotgestraald en niets doen is geen optie. 5G is een militair wapen gericht op nietsvermoedende dociele burgers in met name de westerse en Aziatische slavenkolonies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *