*
Kankers als prikschade…!?

2023 © WantToKnow.nl/be
*

De prikschade van de mRNA-injectie tegen Covid blijkt heftig. Aan alle kanten wordt duidelijk wat er allemaal misgaat, maar waarom gaat het allemaal zo verschrikkelijk mis? En wat is er zo verschrikkelijk fout is aan die prik, was voor veel wetenschappers al duidelijk vanaf het begin? Het antwoord op de vraag wát er dan zo fout is, luidt het antwoord: ALLES ..!! Dat stelt emeritus hoogleraar dr. Pierre Capel in een nieuwe column van zijn hand. Professor Pierre Capel is hoogleraar Besmettingsleer (specialisatie experimentele immunologie) vanaf 1 september 1987 en we kunnen dus spreken van een wijze, zéér ervaren en vooral erudiete man.

Hij wijst erop dat er nieuwe gegevens zijn die licht werpen op de rampen die zich nu voltrekken. Pierre Capel geeft antwoord op de vraag waar al die kankers vandaan komen, onder het motto: ‘Fasten your seatbelts.’ Bekijk deze video-column van zijn hand:

Wat gebeurt er in het lichaam, ná de mRNA-injectie.
Je weet dat kanker een celwoekering is. Een cel of groepje cellen deelt zich op een ongezonde/losgeslagen wijze. Daarbij is van belang te weten, dat álle kankers ontstaan door mutaties in het DNA. Deze ontsporing laat het lichaam niet ‘zomaar’ toe. Het produceert het DNA-reparerende eiwit p53, dat in het menselijke lichaam een essentiële rol speelt, in het tegengaan van kanker. Bij lage p53-activiteit kunnen tumoren zonder veel hinder verder groeien..

De mRNA-injectie, is een boodschapper RNA, dat het DNA-reparatiesysteem remt. Hetgeen leidt tot chronische ontsteking en een immuundisbalans veroorzaakt. Het lichaam is essentieel uit balans/van slag. Het menselijk DNA slaat feitelijk op hol, hetgeen je simpelweg ‘kanker’ kunt noemen. We zijn ertegen gewaarschuwd door vooraanstaande virologen en zeer ervaren medische-wetenschappers. Een hele rij van deze mensen zouden hier een dag lang alles over kunnen vertellen.. alleen…. Hen werd het woord ontnomen, áls ze dat al kregen in wetenschappelijke discussie over de ‘zegeningen van het mRNA’…

Op hol geslagen menselijke immuunsystemen en hol geslagen DNA-‘instructies’… Tumoren van de meest vreemdsoortige uitvoeringen worden wereldwijd gemeld. Een Japans onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde tumoren na de derde prik enorm sterk toenemen. Pierre Capel hierover: “Wat je hier ziet, is dat er een directe relatie is met de vaccinatie en het voorkomen van bepaalde typen tumoren,”

“Het is een ramp,” benadrukt de emeritus hoogleraar.

“De incidentie, het reactiveren van tumoren en het stimuleren van nieuwe tumoren, wat vooral komt doordat het reparatiesysteem wordt aangetast. Het geeft ook nog de verkeerde immuunrespons, die tumoren versterkt. En ook nog de verkeerde immuunrespons die zorgt dat je geen afweer kunt vormen tegen de nieuwe varianten. Het is heel bijzonder wat er aan de hand is, maar ontkennen, daar gaan we nog wel een paar jaar mee door, want de prik: we doen het voor elkaar.”

De 13 leugens…
Eerder publiceerden we een column van Pierre Capel, waarin hij de leugens op een rij zet (HIER), die puur wetenschappelijk, boven zijn komen drijven. MET EEN OPEN BLIK, analyseert Capel. En hij kan tot geen ándere conclusie komen, ná zijn analyses, dat we FUNDAMENTEEL worden misleid. Dat we dus worden voorgelogen, bijvoorbeeld over de effectiviteit van de mRNA-gmo-prikken. Maar vooral over de veiligheid.. Kijk naar zijn punten uit zijn genoemde column ’13 Shades of LIES’…

 1. Het virus komt niet uit het lab in Wuhan
  Capel wijst erop dat de genetische lettervolgorde van het nieuwe coronavirus absoluut nergens in de natuur voorkomt, maar wel in de prik.
 2. Het virus kwam plotseling van de markt
  In 2013 werd er in het Wuhan-lab al gewerkt aan een coronavirus dat zich bindt aan de menselijke ACE2-receptor. “Dat is maar 10 jaar geleden.” Het geheel is iets eerder gestart, in 2008, en gefinancierd door DARPA.
 3. Niemand had de pandemie zien aankomen
  Voor de PCR-test, die in slechts 10 dagen is ontwikkeld en gepubliceerd, moet je de code van het virus kennen. “Ze kunnen toch wel heel snel werken.”
 4. Virus op lijst A vergelijkbaar met ebola
  De IFR van Covid-19 onder mensen tot 65 jaar is 0,05 procent. “Dat is dus drie keer niks en minder dan de griep.”
 5. Anderhalve meter beschermt, overdracht niet via aerosolen
  Mensen die zeiden dat overdracht via aerosolen ging, werden voor wappie en idioot uitgemaakt. Het Wuhan-onderzoek TA2-P2-T5.4 gaat over het testen van de meest effectieve afgiftetechnieken via aerosolen.
 6. Mondkapjes zijn effectief
  Nooit bewezen en toch maar dragen, die dingen..??
 7. Er is geen bestaande medicatie voor Covid Capel wijst er nog maar eens op, dat Ivermectine heel goed tegen corona werkt.
 8. De mRNA-prik beschermt tegen infectie en overdracht “Het spike-eiwit van delta en omikron lijkt voor geen meter meer op het spike dat ze in Wuhan gebakken hebben en in de prik gezet.”
 9. De vloeistof uit de mRNA-prik blijft in de arm “Amehoela. Het komt in de hersenen, in het hart, in de bloedvaten, in de testis. In no time komt het overal. En zet daar het specifieke lokale lichaamseigen DNA aan de gang”
 10. mRNA-prik heeft geen bijwerkingen
  “Het verstoort hormoonsystemen, geeft een heel raar effect op de stolling, veroorzaakt cytokinestormen en leidt tot hersenbloedingen, myocarditis en vaatontstekingen.”
 11. De mRNA-prik geeft geen oversterfte De onderzoeken zijn volop aan de gang, maar MOGEN NIET GERICHT ZIJN OP DE mRNA-prikken. Maar Pfizer wist het zeker: geen oversterfte door de prikken. “Dat is wel erg prettig,” zegt Capel sarcastisch.
 12. De mRNA-prik is goed voor ouderen “Bij ouderen werkt het immuunsysteem juist slechter, het vaccin werkt aantoonbaar niet,” stelt Capel. Het vormt alleen een gevaarlijke bron van bijwerkingen in het verzwakte, ouderen-lichaam..!!
 13. Deze mRNA-prik is veilig voor zwangere vrouwen Wat gebeurde er negen maanden na het begin van het vaccinatieprogramma? Ondergeboorte. “Dit is wat nog nooit gezien is, ooit in de geschiedenis. Dit is de hele eeuw nog nooit gezien.”
Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *