🕒 Leestijd: < 1 minuut

Video: Explosieve persconferentie over prikschade in Oostenrijk, 17,5 procent overlijdt

Tijdens de persconferentie kwamen naast een slachtoffer van prikschade ook medisch deskundigen en een advocaat aan het woord.

Foto: Videostill AUF1

Een persconferentie in Oostenrijk over vaccinatieschade heeft onlangs aardig wat stof doen opwaaien. De experimentele COVID-19-vaccins hebben ook daar een spoor van verwoesting achtergelaten en deskundigen beginnen zich uit te spreken.

Tijdens de persconferentie kwamen naast een slachtoffer van vaccinatieschade ook medisch deskundigen en een advocaat aan het woord.

Rudolf Wagner vertelde over een ernstige reactie op zijn coronavaccinatie. Hij werd duizelig en bleek vervolgens een levensbedreigende longembolie te hebben. Zijn arts claimde dat hij psychische klachten had en schreef antidepressiva voor.

Bekijk het fragment hieronder:

17,5 procent

Ook Britta Barnett kwam aan het woord. Zij is medeoprichter van ‘Verein für Impfopfer’, een groep die een database heeft opgezet waarin sinds juni 2021 meer dan 50.000 gevallen van vaccinatieschade zijn opgenomen. Maar liefst 17,5 procent van deze gevallen heeft geresulteerd in sterfte.

Medische professionals deelden tijdens de persconferentie hun inzichten. Arts Helmut Luck wees erop dat de sterfte in 2021, na de uitrol van het vaccin, hoger was dan in 2020, toen er nog geen vaccin was. Dit wijst volgens dr. Luck op veiligheidsrisico’s rond de prik.

Het grootste menselijke experiment

Professor Hannes Strasser is zeer kritisch op de vaccinatiecampagne. Hij sprak van ‘het grootste menselijke experiment uit de geschiedenis’ en zei dat vaccinatieschade niet langer afgedaan moet worden als ‘long covid’.

Advocaat Gottfried Forsthuber zei dat de politiek de bevolking verraden heeft. Het volk moet weten dat de prik bij zeer veel mensen schade aanricht, benadrukte hij.

De mainstreammedia en overheidsagentschappen proberen dit ondertussen allemaal onder het tapijt te vegen. Mensen die getroffen zijn, worden glashard genegeerd.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *