Greg Reese

Van JFK tot 9/11 komt de zionistische agenda op de eerste plaats

“Wat er op de Amerikaanse universiteitscampussen gebeurt, is verschrikkelijk.Antisemitische bendes hebben toonaangevende universiteiten overgenomen.

Ze roepen op tot de vernietiging van Israël. Het moet worden veroordeeld en ondubbelzinnig worden veroordeeld.”

Toen Netanyahu eiste dat de protesten tegen Israël zouden worden gestopt, heeft de regering gehoorzaamd omdat de leden van het Congres allemaal zijn gekocht en betaald met belastinggeld dat aan het Amerikaans-Israëlische Politieke Actiecomité is gegeven. AIPAC schept hier openlijk over op hun officiële website omdat ze iets niet hoeven te doen: zich inschrijven op grond van de Wet op de registratie van buitenlandse agenten, die vereist dat agenten van buitenlandse origine zich registreren en transparantie bieden. Ze stonden ooit bekend als de Amerikaanse Zionistische Raad, toenmalig president Kennedy beval hen zich te laten registreren als buitenlands agent. Samen met sommige leden van de Amerikaanse regering vochten de zionisten hiertegen. In oktober 1963 werden formulieren opgesteld om de registratie in gang te zetten.

Maar de maand erop werd JFK vermoord en sindsdien is Israël nooit meer gevraagd om zich te registreren.

Israël viel in 1967 de USS Liberty aan, tientallen Amerikanen werden vermoord en er vielen meer dan honderd gewonden. De Amerikaanse regering onder president Johnson hielp Israël om het als een ongeluk te verdoezelen.

Zij die de ineenstorting van de Twin Towers fotografeerden en bejubelden, werden gearresteerd en enkele weken vastgehouden. In documenten die later zijn vrijgegeven door FOIA-verzoeken, maakte de FBI hun gezichten zwart op foto’s waarop ze poseerden voor de brandende torens en beschreef ze als gelukkig en joviaal.

Een van hen verklaarde: “Israël heeft nu hoop dat de wereld ons zal begrijpen.”

Aan het einde van het vrijgegeven document wordt gevraagd of ze voorkennis hadden van de gebeurtenis en waren er om het te filmen en het antwoord werd geredigeerd, zwart gemaakt. Zodra ze werden vrijgelaten, keerden ze terug naar Israël en verschenen op de televisie, waar ze bevestigden dat het antwoord ja was geweest: ze hadden voorkennis.

“Feit is dat we uit een land komen dat dagelijks terreur ervaart. Ons doel was om het evenement te documenteren.”

De dansende Israëli’s hadden valse studenten-ID’s, en verschillende verslagen van verdachte Israëlische kunststudenten werden gemeld als infiltratie in overheidsgebouwen. Meer dan honderd van deze Israëlische kunststudenten werden gearresteerd. Fox News meldde dat deze kunststudenten dienden in militaire inlichtingen- en  explosieveneenheden. De meerderheid van de ondervraagden, citaat, verklaarden dat ze bij de militaire inlichtingendienst dienden, elektronisch berichtenverkeer onderscheppen, en/of lid waren van specialistische eenheden op het gebied van explosieven en munitie.

Verschillende van deze Mossad-kunststudenten woonden in het World Trade Center als onderdeel van het World Views Artist in Residence programma. Ze bezetten de verdiepingen 90 en 91, waar muren onafgewerkt waren en structurele balken zichtbaar waren. Een lid van deze groep kunstenaars, werd gearresteerd door de DEA als onderdeel van de Israëlische spionagering. Maar de identiteit van nog eens 14 Israëli’s die bij hem waren, is nooit vrijgegeven aan het publiek.

Deze Israëlische kunstenaars deelden de ruimte met een groep Oostenrijkse kunstenaars die bekend stonden om en werkten aan een project genaamd The Bee Thing waarbij ramen werden verwijderd op de 91e verdieping van de noordelijke toren. Er werd een klein balkon gebouwd waar mensen op konden staan terwijl er foto’s werden gemaakt door een helikopter.

Een andere groep, genaamd E-Team, beheerde de helikopter met het aanduidingsnummer N666LH. Deze helikopter zou deel uitmaken van een kunsttentoonstelling ter herdenking van dit project, gepland voor 11 september 2001.

In maart 2001 was dat  E-Team bezig met een kunstproject genaamd 127 Windows. Officieel zouden ze hun naam op de buitenkant van de toren schrijven. Ze hadden een artistieke weergave van hoe het project eruit zou moeten zien, maar het lijkt nooit te zijn gebeurd. American Airlines-vlucht 11 vloog het gebouw in op de exacte plek waar ze vermoedelijk hebben gezeten.

In 2001 publiceerde Gelatin een boek over het project en beschreef het als een samenzweerderig werk. Het bevat een tekening van iemand die met zijn hoofd naar beneden valt vanaf de 91e verdieping met de woorden: “300 meter puur genieten”.

Gelatin werd oorspronkelijk hetzelfde gespeld als het explosief, maar werd officieel veranderd in 2005.

En het 9/11 rapport van de Commissie maakt geen melding van gelatine, of een van de Israëlische Mossad-kunststudenten. Verslaggever voor InfoWars, dit is Greg Reese.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *