Een voorbeeld hoe je niet alleen door de staat bang wordt gemaakt, maar ook door de zogenaamde tegenstanders uit de “alternatieve” complothoek. Zonder een spoor van bewijs wordt de vogelgriep aangekondigd en zonder een spoor van bewijs worden mensen vergiftigd door mRNA. De dieren worden misbruikt en gegarandeerd ziek gemaakt, de mensen die al onderliggende kwalen hebben worden alleen nog maar zieker, maar niet van het mRNA wat ze opeten. Het is de zoveelste psychologische operatie, waarbij het enige “bewijs” is dat kippen vogelgriep hebben nadat ze zijn gevaccineerd. De politiek, media, wetenschap en corporaties gaan er uiteraard volledig in mee. En zoals nu dus blijkt: de oppositie en scherpe analisten idem van hetzelfde. Het is typisch een bericht uit de onderste regionen van ons lagensysteem: zwart/rood gekleurd en hopeloos doorzichtig.

Administrator


Vogelgriep Hoax: 33 miljard kippen gevaccineerd! – Vermijd de farmaceutisch vergiftigde voedselvoorziening! (Video)

zondag 21 april 2024 2:28

Josh Sigurdson rapporteert over de massale vaccinatiecampagne van kippen en over de laatste hoax, de zogenaamde vogelgriep.

33 miljard kippen moeten worden ingeënt tegen vogelgriep. 33 is natuurlijk een zeer symbolisch getal en we zien het de hele tijd terugkomen.

De realiteit is dat de zogenaamde “vogelgriep” of H5N1 een door vaccins veroorzaakte ziekte is en niets meer. De ziekten leiden als een eeuwigdurende cirkel tot verdere injecties die op hun beurt ook weer meer ziekten veroorzaken. Het is overduidelijk wat hier gebeurt.

Het farmaceutisch industrieel complex blijft het werk van de anti humanisten doen om een leuke technocratische overname van de mensheid uit te proberen. Ze gebruiken valse niets om het lijf hebbende PCR-tests om mensen te vertellen dat alle kippen ziek zijn. Vervolgens injecteren ze de kippen met gif dat het publiek via het eitje bij het ontbijt en Kentucky Fried Chicken consumeert, waardoor steeds meer mensen ziek worden. Dit leidt ertoe dat ze verdere dystopische maatregelen (moeten) nemen terwijl ze kippen, koeien en andere dieren massaal uitroeien.

Dit leidt tot een ineenstorting van de voedselvoorziening bovenop de reeds bestaande klimaatbeperkingen, valse vlaggen uit de Derde Wereldoorlog en economische ineenstorting.

 Dit alles leidt er vervolgens toe dat het publiek met mRNA en insecten doordrenkt rantsoenvoedsel eet op basis van een koolstofkredietscore die is gekoppeld aan een CBDC (digitale valuta van de centrale bank). Deze nieuwe valuta- en voedselreset is verbonden met een uniforme agenda dat iedereen volgt en traceert. Dit dwingt mensen om niets te bezitten in 15 Minute Cities en de “keus” hebben te gehoorzamen of te verhongeren.

Er zijn oplossingen voor dit probleem voor onze ogen, maar zullen mensen deze oplossingen serieus nemen?

Dat is de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *