Vanaf vandaag kap ik met het volgen van “nieuwsplatforms” en ga er ook geen commentaar meer op geven. Het kijken naar filmpjes is zonde van de tijd, je kunt beter een rondje wandelen. Alles wat men “nieuws” noemt is ook maar een mening over een opgevoerd slecht toneelstuk. Nep, fake, simulatie.

Vanaf nu beschouw ik ieder “nieuwsfeit” als verzonnen en structureel onderdeel van een wereld, een wereldbeleving waarin ik niet meer actief ben en wil zijn. Ieder commentaar wat op een of ander “nieuwsfeit” wordt gegeven kun je dientengevolge indelen in dezelfde categorie: een mening over een leegte.

Er is geen nieuws, er is alleen nepnieuws.

Alles is onzin.

Er gebeurt niets, er wordt alleen maar een toneelstukje opgevoerd. Door de zittende “macht” en door de “oppositie”. De bedoeling van dit blogje in de vorm van een krantje was om nieuws kritisch van een andere kant te belichten. Ik heb hier helaas de jongere generatie nooit mee bereikt en het gemiddelde lezerspubliek hier wordt ouder en grijzer. Het was nooit mijn bedoeling om voor de bejaardensoos te gaan optreden, maar zie waar we zijn beland. Hoe ouder hoe verstandiger, zou je zeggen. Hoe ouder hoe afhankelijker ook, van een overheid waar anoniem zo op wordt afgegeven. En bij de eerste de beste steenpuist vliegt men toch ook direct naar de lokale drugsdealer. Hoe ouder hoe wijzer, zou je zeggen. In de commentaren (bedoeld als stimulerende bijdragen) leeft men zich volledig uit in betweterigheid en loepzuivere negativiteit. Mijn dringende verzoek is simpel: blijf hier alstublieft weg, daar bent u het meest bij gebaat. Hier door blijven lezen is risicovol voor het ego.

Ik ga me alleen nog verdiepen in de Oude Wereldorde op andere blogs.

Want ook de geschiedenis is nep, onzin, fake, verzonnen. Niemand lijkt te zijn geïnteresseerd in de vervalste verhalen van een parasitaire uitbuitende (belastingheffende) macht. Je zou denken, hoe ouder, hoe meer interesse, maar niets is minder waar. Zelfs de werkelijkheid vanuit het verleden is teveel gevraagd voor de concentratieboog. De oudere vuilnis- en gifbelt-generaties hebben ervoor gezorgd dat de jongeren geen idee hebben waar het over gaat. En denken dat wat ze in 2D zien de echte wereld is. Goed gedaan, oudjes! Ze zullen u dankbaar ten grave dragen.

Of de waarheid echt boven water komt in volgende generaties is nog maar de vraag. De doctrines die er zijn ingeramd door een perfect draaiend systeem, krijg je er niet meer uit. Hopelijk zijn er kinderen van de generatie na 2000, die zich niet laten inpakken door de simulatie waar hun ouders en grootouders volledig schuld aan hebben. Ze hebben van alle onzin hun werkelijkheid gemaakt en hun kinderen mee vergiftigd.

Dus ouden van dagen: ga een rondje fietsen en geniet van de wekelijkse 7 uur blauwe lucht. U hebt er om gevraagd door niets te doen, alleen maar wat commentaar te ventileren. U bent geen draad beter met al uw kritiek en betweterigheid. U heeft uw kinderen willens en wetens mentaal verminkt, omdat u dacht dat het zo hoorde. U dacht dit en dat, zus en zo.

Was u maar gestopt met “denken”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *