Foto: Unsplash/REGINE THOLEN

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In het 248 pagina’s tellende patent voor de Moderna-technologie die gevaccineerde mensen toegediend hebben gekregen, wordt gesproken over ‘nanobodies’ of nanolichamen en ‘embodiments’ of uitvoeringen.

Het is niet bekend wie welke uitvoering heeft gekregen, maar we weten wel dat er verschillende batchnummers zijn ingezet. En sommige bleken veel dodelijker dan andere.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/zijn-mensen-geinjecteerd-met-nanobots-dit-zegt-het-moderna-patent-erover-1.png

Het Moderna-patent spreekt ook over zelf-geassembleerde nanodeeltjes, die kunnen worden gebruikt voor afgifte van een bepaalde stof in het lichaam. Deze lipide nanodeeltjes zijn ingekapseld in hydrogel die polyvinylen bevat. Dit is bevestigd door het onderzoek van Ana Mihalcea en Clifford Carnicom.

Bekijk de video:

Met één druk op de knop

In 2013 zei dr. Ido Bachelet tijdens een Ted-lezing dat deze nanorobots al succesvol zijn ingezet in Israël. En dat ze kunnen worden geïnjecteerd in het lichaam met behulp van een naald. Tijdens zijn lezing toonde hij iets wat erg lijkt op de structuren die La Quinta Columna aantrof in vaccinmonsters.

Het team van dr. Bachelet ontwikkelde nanorobots met antennes, bestaande uit nanodeeltjes. De antenne stelt de nanobots in staat om te reageren op externe elektromagnetische velden. Ze kunnen worden geactiveerd met één druk op de knop, zei hij.

In een video uit 2015 van het Wyss Institute legt Bachelet uit hoe de nanorobots zijn gemaakt en hoe ze werken.

Synthetische ziekteverwekkers

Het team van advocaat Todd Callender is tot de conclusie gekomen dat de prikken diverse synthetische ziekteverwekkers bevatten die kunnen worden geactiveerd met 5G-frequenties.

Het Moderna-patent beschrijft deze ‘mimics’ of imitators, die ziekteverwekkers imiteren. In het patent worden er meer dan 100 genoemd.

Volgens het team van Callender hebben deze synthetische ziekteverwekkers elk hun eigen IP-adres, zijn ze gecatalogiseerd door het Amerikaanse ministerie van Energie en gebruiken ze cesium-137 als bouwsteen.

Kill switch

Callender en zijn collega’s zeggen verder dat deze technologie het menselijk lichaam in een antenne verandert die energie produceert. Mensen als batterijen voor de digitale AI-gevangenis die om ons heen wordt gebouwd. Deze technologie beschikt zelfs over een ‘kill switch’, stellen ze.

Dankzij de vele onafhankelijke onderzoekers en wetenschappers ontrafelen we hun agenda, reageert Greg Reese. “Ondertussen lopen ze nog altijd vrij rond.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *