Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De Amerikaanse arts Meryl Nass waarschuwt dat de baas van de WHO op het punt staat een Wereldgezondheidsdictator te worden, tenzij wij hem tegenhouden.

De lidstaten van de WHO wordt gevraagd om in mei over twee documenten te stemmen die de WHO ongekende bevoegdheden zullen geven, aldus Nass in een artikel op Substack, dat is vertaald door het Artsen Collectief.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/who-baas-staat-op-het-punt-wereldgezondheidsdictator-te-worden-tenzij-wij-hem-tegenhouden-1.png

Het nieuwe mondiale pandemieverdrag zou het gebruik van experimentele vaccins legaliseren, gezondheidscensuur opleggen en nog veel meer.

Enorme aanval

Daarnaast worden er belangrijke wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling voorgesteld, die de WHO de macht geven om bijvoorbeeld lockdowns en vaccinatiemandaten op te leggen.

Nass spreekt van een enorme aanval op onze burgerrechten, grondwetten, nationale soevereiniteit en individuele autonomie.

Landen zullen gedwongen worden wetten aan te nemen die het gebruik van haastig ontwikkelde vaccins voor toekomstige pandemieën mogelijk maken.

Waarom zijn ze geheim?

De baas van de WHO (die geen arts is) zou uw arts worden en bepalen welke behandelingen u krijgt, welke beperkt zullen worden en welke informatie u en uw arts mogen zien, aldus de arts.

De WHO zal van landen eisen dat ze online activiteiten van hun burgers in de gaten houden en alle informatie censureren die niet overeenkomt met het officiële narratief.

De WHO onderhandelt bovendien in het geheim over belangrijke amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling, en het is goed mogelijk dat we pas ontdekken wat erin staat nadat de amendementen zijn aangenomen. “Waarom zijn ze geheim?” vraagt Nass.

Blanco cheque

Verder heeft de WHO de mensenrechten geschrapt in de amendementen. “De WHO denkt kennelijk dat onze fundamentele mensenrechten onderhandelbaar zijn?” De WHO is van plan naleving van de Internationale Gezondheidsregeling af te dwingen.

Nass schrijft dat het voorgestelde verdrag de WHO een blanco cheque geeft voor pandemische paraatheid. Hoeveel gaat dat kosten? Schattingen lopen uiteen van 4 tot 30 miljard dollar per jaar of meer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *