Barron Trump (L) lacht terwijl zijn vader de Amerikaanse president Donald Trump toespreekt tijdens de aflaat van de Thanksgiving-kalkoen Drumstick in de Rose Garden van het Witte Huis in Washington, DC, op 21 november 2017. (Photo by JIM WATSON / AFP) (Photo by JIM WATSON/AFP via Getty Images)
Barron Trump (L) glimlacht terwijl zijn vader de Amerikaanse president Donald Trump spreekt tijdens de aflaat van de Thanksgiving-kalkoen Drumstick in de Rose Garden van het Witte Huis in Washington, DC, op 21 november 2017. (Foto door JIM WATSON/AFP via Getty Images)

OAN’s Sophia Flores
1:37 PM – vrijdag 10 mei 2024

45e President Donald J. Trump heeft onthuld dat zijn jongste zoon, Barron Trump, van politiek houdt en hem advies geeft.

Advertentie

Op vrijdag was de voormalige president te gast in de show “Kayal and Company” op Talk Radio 1210 WPHT. Tijdens het gesprek had hij het meerdere keren over de “knappe” Barron. Hij besprak de passie van zijn zoon voor politiek en hoe hij is als student.

NEW: Donald Trump zegt dat zijn zoon Barron een soort “politiek adviseur” van hem is geworden en hem advies geeft over wat hij moet doen.

Barron Trump 2044?

“Hij is een beetje aan de lange kant. Ik kan je wel zeggen dat hij lang is, maar hij ziet er goed uit. En hij is echt een geweldige… pic.twitter.com/kr28fvTr3p

– Collin Rugg (@CollinRugg) mei 10, 2024

“Hij is echt een geweldige student. En hij houdt van politiek. Het is best grappig,” zei Trump. “Hij zegt soms tegen me: ‘Pap, dit is wat je moet doen.'” 

De 18-jarige, die op 17 mei zijn middelbare schooldiploma haalt, moet nog beslissen waar hij wil gaan studeren.

“Hij is nu laatstejaars op de middelbare school en hij gaat naar de universiteit. En weet je, veel, veel van deze keuzes van hogescholen veranderen omdat je ziet wat er de afgelopen maand is gebeurd,” zei Trump.

De voormalige president heeft zijn afkeuring uitgesproken over de anti-Israël protesten die hebben plaatsgevonden op universiteitscampussen in het hele land.  

“Ik zeg: verwijder de kampementen onmiddellijk, overwin de radicalen en neem onze campussen terug voor alle normale studenten die een veilige plek willen om te leren,” zei Trump.

Eerder in de week werd bekend dat de jongste Trump was geselecteerd als Florida afgevaardigde voor de Republikeinse Nationale Conventie van deze zomer.

De Barron van 1 meter 75 zal afgevaardigde zijn naast zijn oudere broers en zussen Eric Trump, Tiffany Trump, Don Jr. Trump en zijn vriendin Kimberly Guilfoyle. Dit is Barrons hoogste politieke rol tot nu toe.

De Republikeinse Nationale Conventie vindt plaats in Milwaukee, Wisconsin, van 15thth-18th.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws direct in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *