In een afschuwelijke gebeurtenis die een buurt in Houston schokte, was de 20-jarige Karon Fisher, een transgender vrouw, betrokken bij een brute aanval op de 64-jarige Steven Anderson. Het incident, vastgelegd op verontrustende videobeelden, vond plaats op 3 mei toen Fisher naar verluidt Anderson aanreed met haar auto, over hem heen reed en vervolgens het voertuig verliet om hem verder aan te vallen

Volgens ooggetuigen en videobeelden sloeg Fisher Anderson eerst met een wit voertuig dat opzettelijk leek uit te wijken om hem te raken toen hij zijn post liep te halen. Na de eerste klap reed de auto achteruit, overreed hem opnieuw en duwde zijn lichaam verder de straat in. Omstanders, zichtbaar geschokt, haastten zich naar de plaats delict; één van hen bracht een kussen mee om het lichaam van Anderson te bedekken in een poging de grimmige situatie wat waardiger te maken.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

[embedded content]

De situatie escaleerde toen Fisher terugkeerde naar de plaats delict, het lichaam van Anderson omdraaide, over hem heen ging zitten en hem op bizarre wijze kuste voordat ze hem negen keer neerstak. Ze droeg naar verluidt een zwarte beha en een korte broek met hoge taille tijdens de aanval. Pogingen om te vluchten in een andere auto mislukten, waardoor Fisher te voet vluchtte terwijl omstanders vol afschuw toekeken.

Inwoners uitten hun bezorgdheid en benadrukten het gevaar van dergelijk geweld in een normaal gesproken vredig gebied, vooral op klaarlichte dag. “Het is erg verontrustend. Ik heb hier kinderen; ze hadden hier buiten kunnen spelen en stel je voor dat ze zoiets zouden meemaken,” vertelde een buurman aan Eyewitness News.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/trans-vrouw-overrijdt-man-twee-keer-kust-hem-voordat-ze-hem-9-keer-neerstak-video-4.jpg 800w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/05/2024.05.06-01.19-redvoicemedia-6638d8c829cea-600×337.jpg

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Fisher werd gearresteerd en wordt beschuldigd van moord, ontkomen aan arrestatie met een voertuig en het aanvallen van ziekenhuispersoneel. Hoewel ze in de rechtbankdocumenten als man werd geïdentificeerd, verwees de politie naar Fisher als vrouw. Op het moment van haar arrestatie stond ze onder toezicht van de gemeenschap voor een eerder incident van ontwijking van arrestatie in 2023 en had ze een verleden waarin ze in 2021 werd beschuldigd van geseponeerde prostitutie

De gemeenschap blijft in shock terwijl ze de wreedheid van de aanval verwerken en de bezorgdheid over de openbare veiligheid groeit. Fisher wordt op 24 mei terugverwacht in de rechtbank, waar de details van deze afschuwelijke misdaad verder onderzocht zullen worden.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *