Een groep van meer dan twee dozijn House Dems, aangevoerd door Rep. Josh Gottheimer uit New Jersey, heeft openlijk kritiek geuit op de beslissing van Joe Biden om militaire hulp aan Israël te onthouden. Deze stap van Biden komt als reactie op de bezorgdheid over mogelijke acties van Israëlische troepen in Rafah, een kritiek gebied in de Gazastrook. De wetgevers, die diep verontrust zijn door deze beslissing, hebben hun bezorgdheid geuit in een brief aan de Nationale Veiligheidsadviseur Jake Sullivan, met het argument dat het onthouden van hulp tegenstanders zoals Hamas en andere door Iran gesteunde entiteiten in staat stelt om hulp te bieden.

[embedded content]

ZStack – Maak Uw Immuunsysteem Schoon, Weerbaar en Resistent (Gebruik code RVM voor korting)

Het besluit heeft tot controverse geleid omdat het samenvalt met toenemend geweld in de regio, waaronder de aanslag op 7 oktober waarbij 1.200 mensen omkwamen, onder wie 33 Amerikanen. Dit incident, dat wordt beschreven als de dodelijkste dag voor de Joodse gemeenschap sinds de Holocaust, benadrukt de complexe geopolitieke dynamiek tussen de Israëlische en Palestijnse gebieden.

Joe Biden’s standpunt is er naar verluidt op gericht om te voorkomen dat specifieke door Amerika gemaakte wapens worden gebruikt in dichtbevolkte stedelijke omgevingen en benadrukt de noodzaak om burgerlevens te beschermen tijdens het voortdurende conflict. Dit heeft geleid tot een pauze in de verscheping van zware munitie, waaronder 1.800 bommen van 2.000 pond en 1.700 bommen van 500 pond, terwijl het regime de mogelijke gevolgen beoordeelt in stedelijke gevechtsscenario’s.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-320490 size-full" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video.jpg" alt width="1920" height="1080" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video.jpg 1920w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video-2.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video-3.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video-4.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/tientallen-afgevaardigden-in-het-huis-keren-zich-tegen-biden-omdat-hij-hamas-terroristen-aanmoedigt-video-5.jpg

In weerwil van de intenties van Joe Biden dringt de groep Democraten aan op een heroverweging, waarbij ze wijzen op de strategische en humanitaire gevolgen van het uitstellen van militaire steun. Ze stellen dat dergelijke acties niet alleen terroristische groeperingen aanmoedigen, maar ook de pogingen bemoeilijken om gijzelaars vrij te krijgen, waaronder meer dan 130 mensen die nog steeds worden vastgehouden in Gaza.

Stop Risking Your Safety: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingsaliber!

Midden in deze internationale crisis willen deze wetgevers een geheime briefing om meer duidelijkheid te krijgen over de strategie van het regime en de tijdschema’s voor de militaire hulp, vooral na de recente goedkeuring door het Congres van $17 miljard aan steun voor Israël. De situatie blijft dynamisch, met hoge belangen voor alle betrokken partijen bij het navigeren door de delicate balans van militaire strategie, humanitaire overwegingen en internationale diplomatie.

Radicalen ONMASKED: Saul Alinsky’s ‘Regels voor radicalen’ en het huidige politieke landschap [VIDEOS]

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *