Foto: Christian Perronne (Videostill Rumble/BAM! Belgian Alternative Media)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De WHO is niet meer wat het geweest is, zegt professor Christian Perronne, die zelf vicevoorzitter van de expertgroep immunisatie van de WHO voor de regio Europa is geweest. “Zij wordt nu gecontroleerd door particuliere belangen.”

In mei dit jaar wordt op de Wereldgezondheidsvergadering gestemd over een pandemieverdrag. Als dit verdrag wordt aangenomen, krijgt de directeur-generaal van de WHO exorbitante bevoegdheden, waarschuwt de arts.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/professor-christian-perronne-legt-in-5-minuten-uit-waarom-we-het-who-pandemieverdrag-moeten-weigeren-1.png

Hij wijst erop dat in het publieke debat of in de reguliere media met geen woord is gerept over deze belangrijke kwestie. Een oorverdovende stilte voor zo’n belangrijk verdrag, dat een blanco cheque aan de WHO geeft.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Verplicht toedienen van onbewezen medicijnen

Elke burger, groep of vereniging moet volgens Perronne actie ondernemen tegen dit verdrag van de WHO. Het zorgt ervoor dat regeringen hun soevereiniteit moeten opgeven en geeft de WHO bindende bevoegdheden.

Perronne zegt verder dat de definitie van pandemie is gewijzigd en dat een pandemie kan worden uitgeroepen zonder dat er doden vallen.

Het verdrag verplicht landen om alle WHO-besluiten toe te passen en stelt de directeur-generaal van de WHO in staat om van de ene op de andere dag een pandemie uit te roepen. Ook kunnen landen worden gedwongen om een hele reeks vrijheidsbeperkende maatregelen op te leggen, zonder dat ze zich daartegen kunnen verzetten, zoals het sluiten van grenzen, opsluiting en het verplicht toedienen van onbewezen medicijnen, aldus de arts, die zich vanaf het begin van de pandemie al uitsprak tegen de maatregelen en de overhaaste vaccinatiecampagne.

We moeten vechten tegen deze technocratische tirannie

Nooit eerder in de geschiedenis stonden onze fundamentele vrijheden en soevereiniteit zo onder druk, benadrukt Perronne. “We moeten vechten tegen deze technocratische tirannie die onze jeugd heeft gedemoraliseerd en onze ouderen heeft laten sterven, en die zijn ware gezicht laat zien als een systeem dat niet in staat is om zijn burgers te beschermen.”

“De tijd dringt, de strijd gaat door en de waarheid zal zegevieren.”

Collega-arts Anne Fierlafijn zette zijn videoboodschap op sociale media. Merk op dat de boodschap is vertaald met AI, zodat het makkelijker te volgen is voor de Nederlandstalige bevolking. De originele video is in het Frans.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *