Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Farmareus Pfizer heeft toezichthouders, waaronder het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, bewust in het duister gehouden over de DNA-sequentie SV40 in haar experimentele mRNA-coronavaccin.

Pfizer heeft ons laten weten dat ze ervoor gekozen hebben om deze informatie bij de aanvraag voor toelating niet te delen met het EMA, de FDA en HC (Health Canada, red.), valt te lezen in een e-mail die dr. Dean Smith van de Vaccine Quality Division van Health Canada over SV40 stuurde naar een collega van de FDA.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/pfizer-hield-toezichthouders-bewust-in-het-duister-over-dit-gevaarlijke-vaccin-ingredient-1.png

De e-mail is boven water gehaald door de krant The Epoch Times.

Kanker

Smith merkte daarnaast op dat microbioloog Kevin McKernan en professor Phillip J. Buckhaults eerder dit jaar aandacht vroegen voor de aanwezigheid van SV40 in de prikken.

In eerste instantie zei Health Canada tegen Canadezen hier niet van op de hoogte te zijn, maar inmiddels heeft het agentschap bevestigd dat SV40 in de prikken zit. Deze DNA-sequentie werd eerder in oude poliovaccins van farmareus Merck gebruikt en veroorzaakte toen kanker bij mensen, blijkt uit een studie die is gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet.

Verborgen

Volgens dr. Janci Lindsay van Toxicology Support Services heeft Pfizer de aanwezigheid van SV40-bevorderaars ‘verborgen’ voor de toezichthouders.

“Het gaat er dus niet alleen om dat ze erin zitten, maar het gaat er ook om dat ze bewust verborgen zijn gehouden voor de toezichthouders,” merkte ze op.

In Canada is inmiddels meer dan 6 miljoen dollar uitgekeerd aan mensen die zijn beschadigd door de COVID-injecties.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *