PHILADELPHIA – De politie van Philadelphia heeft woensdag vijf personen aangehouden in verband met een schietpartij tijdens een Eid al-Fitr evenement in West Philadelphia, waarbij ten minste drie mensen gewond raakten. Het incident vond plaats in het 4700 blok van Wyalusing Avenue en de ernst van de verwondingen is nog niet bekendgemaakt, volgens Fox 29.

[embedded content]

Arrestaties en inbeslagname van vuurwapens

Verdedig uw pensioen tegen Bidenflation

Politiecommissaris Kevin Bethel verklaarde tijdens een persbriefing dat politieagenten vijf minderjarige verdachten hebben gearresteerd op de plaats van het misdrijf en meerdere vuurwapens in beslag hebben genomen. De arrestaties werden verricht als reactie op het schietincident dat tijdens het evenement plaatsvond.

Officer Intervention and Injuries

Bethel onthulde dat er duizenden mensen bij het evenement aanwezig waren toen de schietpartij plaatsvond. Tijdens het reageren op het incident schoot een politieagent zijn wapen af en raakte een 15-jarige mannelijke verdachte, die naar verluidt gewapend was, in de schouder en het been. De agent ontwapende de verdachte onmiddellijk en vervoerde hem naar het ziekenhuis voor behandeling.

Vuurwisseling en meerdere slachtoffers

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Volgens de verklaring van commissaris Bethel hoorden politieagenten die bij het evenement waren gestationeerd ongeveer 30 geweerschoten, wat duidt op een volley van geweerschoten. Bethel legde verder uit dat er “twee facties in het park” met elkaar schoten leken uit te wisselen. Door de chaotische situatie liepen verschillende slachtoffers verwondingen op.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="aligncenter wp-image-316612 size-large" src="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video.jpg" alt width="1024" height="1024" srcset="https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video.jpg 1024w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video-1.jpg 300w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video-2.jpg 150w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video-3.jpg 800w, https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/massale-schietpartij-op-ramadan-evenement-in-philly-meerdere-gewonden-en-arrestaties-video-4.jpg 250w, https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2024/04/2024.04.02-10.47-redvoicemedia-660be25ef148

Ziekenhuisopnames en lopend onderzoek

Bethel informeerde verslaggevers dat een 22-jarige persoon in het ziekenhuis aankwam met een schotwond in de maag, die vermoedelijk verband houdt met het schietincident. Daarnaast arriveerde 30 minuten later een andere jongere met een schotwond in de hand, wat de impact van het geweld tijdens het evenement nog eens extra illustreert.

De politie van Philadelphia voert een actief onderzoek uit naar het incident en probeert meer informatie te verzamelen, bijkomende verdachten te identificeren en de motieven achter de schietpartij vast te stellen. Naarmate er meer details bekend worden, werken de autoriteiten er hard aan om de openbare veiligheid te waarborgen en de daders voor het gerecht te brengen.

[embedded content]

Hamas terreuraanslag effect op wapenaankopen van traditioneel democratische kiezers [VIDEOS]

Zelfstandig of bedrijfseigenaar? Ontdek hoe u aanspraak kunt maken op een belangrijke belastingvermindering


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *