Een vrouw tilt met haar benen bij Planet Fitness in het winkelcentrum Columbia op 24 juli 2017 in Bloomsburg, Pennsylvania. - Ruimte in winkelcentra krijgt een nieuwe bestemming nu meer warenhuisketens winkels sluiten die traditioneel dienden als "anchors" in winkelcentra. De Planet Fitness neemt nu de ruimte in die voorheen een Sears was. Verlaten door de grote merken, verlaten door de jongeren, zijn de Amerikaanse winkelcentra, ooit tempels van het winkelen, spooksteden geworden, slachtoffers van de explosie van online winkelen. (Foto door Don EMMERT / AFP) / AFP STORY by John BIERS, "Deserted, US shopping centres look for a future" (Photo by DON EMMERT/AFP via Getty Images)
(Photo by DON EMMERT/AFP via Getty Images)

OAN’s James Meyers
12:05 PM -Thursday, April 11, 2024

Een lid van sportschool Planet Fitness ging naar verluidt een dameskleedkamer binnen en kleedde zich “volledig naakt” uit, waarbij hij beweerde zich als vrouw te identificeren, volgens de politie van North Carolina en 112-bellers.

Advertentie

<De 38-jarige Christopher Miller werd gearresteerd op beschuldiging van onfatsoenlijke blootstelling en werd afgelopen donderdag in de gevangenis van Gaston County opgenomen. 

Miller maakte naar verluidt gebruik van het badkamerbeleid van de sportschool dat leden toestaat gebruik te maken van kleedkamers, badkamers en douches op basis van hun “genderidentiteit” en ging de kleedkamer binnen.

Hij zou zich hebben uitgekleed en een vrouw hebben gevraagd hem in te smeren met lotion en samen te douchen voordat een vrouw 911 belde, aldus WSOC-TV

“Het is een man maar hij zegt dat hij zich identificeert als vrouw, en hij wil het toilet niet verlaten,” vertelde de 112-beller aan een hulpverlener. “Maar hij loopt gewoon rond en laat ons zijn – en hij wil niet weggaan.”

“OK, dus hij is helemaal naakt?” vroeg de centralist.

“Hij is helemaal naakt,” zei de beller.

“Ik vind dat een vrouw naar het vrouwentoilet moet kunnen gaan zonder dat er een man binnenkomt die zegt dat hij transgender is,” zei sportschoolbezoeker Betty Brice.

Planet Fitness stuurde een verklaring naar de New York Post over de arrestatie van Miller. 

“Bij Planet Fitness heeft de veiligheid van onze werknemers en leden de hoogste prioriteit en we tolereren geen enkele vorm van intimidatie in onze clubs”, aldus McCall Gosselin, hoofd bedrijfszaken bij Planet Fitness. “We hebben onmiddellijk actie ondernomen om de veiligheid van de clubleden te waarborgen, waaronder het inlichten van en samenwerken met wetshandhavers.”

Miller zit vast met een borg van 25.000 dollar.

Het incident komt net een maand nadat een vrouw zei dat haar lidmaatschap van Planet Fitness was afgenomen nadat ze een foto had genomen van een man die zich scheerde in de vrouwenkleedkamer. 

Patricia Silva zei dat ze de foto nam omdat ze verrast was toen ze iemand “met een penis” zichzelf zag scheren naast een jong meisje. Planet Fitness beweerde dat Silva het beleid van de sportschool overtrad. 

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws direct in je inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *