Comedian Josh Ocean Thomas haalde flink uit naar de regering Biden tijdens zijn recente optreden in The Laugh Factory in Chicago. Tijdens de show kon Thomas het niet laten om een publiekslid uit te lachen die toegaf voor de regering Biden te werken. Josh bespotte de medewerker voor het vertegenwoordigen van een regering die veel Amerikanen hebben bekritiseerd als incompetent. De uitwisseling werd geüpload op Instagram, waar het viraal is gegaan.

Het publiek kon niet anders dan lachen terwijl Thomas de spot dreef met het regime. Door zijn komische dialoog ziet het publiek de assistenten van de president als incompetent en onbetrouwbaar. Josh stond erop dat het publiek opgelucht was dat hij niet voor de regering Biden werkte en beweerde dat als dat wel zo was, ze dat waarschijnlijk niet zouden toegeven.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)

“Wat een rotbaan heb jij. Ik kan niet geloven dat je dat ten overstaan van al deze mensen hebt toegegeven”, grapte Thomas tijdens de set.

Toen de komiek verder ging, richtte hij zich op humoristische wijze tot Nick, de persoon uit het Biden-regime, die zijn rol in twijfel trok, wat het publiek hilarisch vond. De comedyset was kritisch over het Biden-regime en zijn landelijke misstappen.

Bekijk de nieuwste video op foxnews.com
In een soortgelijke wending nam de Trump-hatende komiek Michael Rapaport deze week ook foto’s van Biden. In een video die Rapaport deelde op X, bekritiseerde hij Biden over zijn uitspraken over het leveren van wapens aan Israël. Rapaport beweerde dat hij bij de volgende verkiezingen niet op Biden zou stemmen. Hoewel de video komisch lijkt, benadrukt het de aanhoudende kritiek op het buitenlands beleid van het regime.

Stop met het riskeren van je veiligheid: Ontdek de waarheid achter het beste overlevingskaliber!

Noodhulpkits – My Patriot Supply


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *