Foto: Videostill X/himuro

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zaterdag kwamen in Japan tienduizenden mensen bijeen om te protesteren tegen het ophanden zijnde pandemieverdrag van de WHO.

De organisatoren, die hoopten op een opkomst van zo’n 100.000 mensen, eisen opheldering over de forse oversterfte en het gebrek aan transparantie over bijwerkingen van de vaccinaties.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/kijk-protesten-breken-uit-japan-staat-op-tegen-who-en-nieuwe-wereldorde-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Gezondheid als wapen

Er waren ook meerdere sprekers, waaronder emeritus hoogleraar Masayasu Inoue en historicus Hayashi Chikatsu. Professor Inoue waarschuwde dat volksgezondheid wordt ingezet als wapen in een ‘derde wereldoorlog die gevoerd wordt met informatie’. Hij riep mensen op om genetische vaccins te weigeren en daarnaast zei hij dat de WHO voor een groot deel wordt gefinancierd door farmareuzen en private organisaties, zoals de Bill & Melinda Gates Foundation.

Chikatsu waarschuwde voor het oprukkende totalitarisme. “Laten we de derde atoombom tegenhouden met onze handen,” zei hij.

Nieuwe Wereldorde

“We staan op tegen de WHO, totalitarisme wereldwijd, pandemieverdragen, de Internationale Gezondheidsrichtlijnen, genetische vaccins, plandemieën, […] en figuren als Tedros, Gates, Schwab, Biden en afgezanten van de Nieuwe Wereldorde.”

“De term Nieuwe Wereldorde bevat het woord ‘Nieuw’, maar het is in werkelijkheid een oude orde, die uit elkaar dient te vallen,” benadrukte Chikatsu.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *