In een langverwacht interview met Piers Morgan op TalkTV is Hollywoodster Kevin Spacey in tranen uitgebarsten en heeft hij zijn licht laten schijnen over de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen hem. In het 90 minuten durende gesprek, dat vanavond om 20.00 uur wordt uitgezonden, worstelt Spacey emotioneel met de beschuldigingen.

Tijdens het intense interview hield Morgan zich niet in om Spacey’s daden in twijfel te trekken en beschuldigde hem ervan zijn invloed in Hollywood te gebruiken om mensen te “verleiden”. Spacey, zichtbaar onder druk, gaf toe “handtastelijk” te zijn en “mensen te strelen”, waarbij hij erkende dat sommigen zijn gedrag als grensoverschrijdend zouden kunnen zien. Er werd verwezen naar wijlen Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell, waarbij Spacey elke relatie met laatstgenoemde ontkende.

Help Dad Beef Up His Survival Stash With 25-Year Shelf Life STEAK

Dankzij de vrijspraak van alle aanklachten van aanranding in een rechtszaak in Londen, maakt Spacey zich op voor een nieuwe rechtszaak begin volgend jaar. Tijdens het interview toonde Spacey momenten van kwetsbaarheid. Zo brak hij in tranen uit toen Morgan hem vroeg: “Denk je dat je jezelf van het leven zou hebben beroofd?” De acteur gaf ook financiële problemen toe en onthulde dat hij geen geld meer had om zijn rekeningen te betalen.

In een openhartig moment besprak Spacey zijn benadering van interacties en zei: “Als je iemand probeert te versieren, wil je niet agressief zijn. Je wilt vriendelijk zijn en je wilt zien of ze positief reageren.” Ondanks de ongemakkelijke onderwerpen die werden besproken, bleef Spacey bij zijn standpunt dat hij alle beschuldigingen tegen hem ontkent.

Het volledige interview belooft meer onthullingen, dus kijkers kunnen een openhartige en emotionele verkenning van het leven van de controversiële acteur verwachten. Het gesprek onderstreept Spacey’s turbulente reis en zijn confrontatie met de repercussies van de beschuldigingen tegen hem.


De meningen geuit door medewerkers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van RVM News. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *