WASHINGTON, DC - JUNE 13: Michelle "Micki" Witthoeft, de moeder van Ashli Babbitt woont een hoorzitting bij die op 6 januari in het Huis wordt gehouden door Rep. Matt Gaetz (R-FL) in het Amerikaanse Capitool op 13 juni 2023 in Washington, DC. Babbitt werd doodgeschoten nadat hij het Capitool was binnengegaan tijdens de rellen op 6 januari. (Foto door Michael A. McCoy/Getty Images)
Michelle “Micki” Witthoeft, de moeder van Ashli Babbitt, woont een hoorzitting bij die op 6 januari in het Huis wordt gehouden door Rep. Matt Gaetz (R-FL) in het Amerikaanse Capitool op 13 juni 2023 in Washington, DC. Foto door Michael A. McCoy/Getty Images)

OAN’s Brennan Cooney
5:00 PM – donderdag 11 april 2024

FBI-dossiers opgevraagd door Judicial Watch over de dood van Ashli Babbitt hebben onthuld dat het bureau overwoog haar als terrorist te classificeren nadat ze op 6 januarith was doodgeschoten door de Capitoolpolitie.

Advertentie

De informatie is afkomstig uit 62 bewerkte documenten die Judicial Watch heeft verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA)-verzoek.

“Het is niet te geloven dat de FBI Biden de moordenaar van Ashli Babbitt een vrijbrief heeft gegeven terwijl ze een maandenlang kwaadaardig ‘crimineel’ onderzoek naar Babbitt zelf heeft ingesteld,” verklaarde Judicial Watch voorzitter Tom Fitton.

De waakhondgroep spant een rechtszaak aan ter waarde van $30 miljoen namens de familie van Babbitt. In een gerechtelijk dossier van vorige week werd onthuld dat de DOJ van Biden probeert de zaak te verplaatsen van Californië naar Washington D.C. in de hoop op een rechter en jury die welwillender staan tegenover de aanklagers.

Judicial Watch voerde aan dat een rechtszaal in het Capitool een “vijandig forum” zou zijn gezien het onderwerp van de zaak.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *