Foto: Masanori Fukushima (Videostill Odysee/Commissione Medico Scientifica Indipendente)

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

De Japanse toponcoloog Masanori Fukushima ging in een interview na de recente protesten in op een alarmerende ontwikkeling binnen de oncologie: turbokanker. De eerste gevallen deden zich voor na de uitrol van de mRNA-vaccins.

Het gaat om een type kanker dat nog niet eerder was gezien door artsen en dat zich zeer snel ontwikkelt, legde professor Fukushima uit. Tegen de tijd dat dergelijke kankers worden ontdekt, bevinden ze zich vaak al in stadium 4, zei hij in het interview.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/japanse-toponcoloog-over-link-tussen-turbokanker-en-mrna-prikken-dit-zijn-kwaadaardige-praktijken-1.png

Hij voegde toe dat bepaalde kankersoorten die gerelateerd zijn aan de vaccinatie leiden tot oversterfte, en noemde borstkanker, eierstokkanker, longkanker, prostaatkanker, slokdarmkanker en schildklierkanker als voorbeelden.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Rechtstreeks verband

De toename van de sterfte kan niet simpelweg worden verklaard door uitgestelde zorg vanwege de pandemie, zei Fukushima. Er lijkt dus een rechtstreeks verband te zijn tussen deze ‘turbokankers’ en de mRNA-gentherapie.

De oncoloog verwees naar het geval van een 28-jarige kerngezonde man die plotseling was overleden. Dat gebeurde vijf dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin. Tijdens de autopsie bleek dat zijn hart zo zacht en broos was geworden dat het uit elkaar was gevallen.

Kwaadaardige praktijken

Dit laat volgens hem zien hoe gevaarlijk de vaccins kunnen zijn, met name voor mensen die gezond zijn en nog nooit ziek zijn geweest.

Fukushima vindt het irrationeel dat de vaccins desondanks nog steeds worden gepromoot. Dit riekt naar sekteachtig gedrag, zei hij.

De wetenschap moet zich volgens hem onthouden van dit soort ‘kwaadaardige praktijken’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.
…

5
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *