Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De Hongaarse premier Viktor Orban citeerde op een bijeenkomst in Brussel – die in eerste instantie verboden was, maar later alsnog mocht doorgaan – uit een artikel dat miljardair George Soros in 2015 schreef voor Project Syndicate.

Daarin onthult hij zijn grote plan voor Europa. Het is een zesstappenplan. Soros schrijft letterlijk dat de EU jaarlijks minstens een miljoen asielzoekers moet binnenlaten.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/hongaarse-premier-onthult-dit-is-het-grote-plan-van-de-elites-voor-europa-1.png

Het tweede punt: adequate financiering is van cruciaal belang. De EU moet volgens Soros 15.000 euro per asielzoeker uittrekken voor huisvesting, zorg en onderwijs, zodat het aantrekkelijker wordt voor asielzoekers om naar de EU te komen.

Georganiseerde bende

Soros schrijft bovendien dat er veilige routes moeten worden opgezet voor asielzoekers om ze vanuit Griekenland en Italië naar hun land van bestemming te brengen.

Wat hier gebeurt, is dus geen toeval, maar een plan, benadrukte Orban. “We nemen het op tegen een georganiseerde bende, genaamd het Imperium van George Soros.”

Orban zei ook dat Soros zijn poppetjes op alle belangrijke posities heeft gezet. In 2017 bleek uit onderzoek dat de miljardair honderden (ex-)Europarlementariërs in zijn zak heeft, waaronder Guy Verhofstadt. Hongarije luidde daar toen de noodklok over.

Dit plan is gericht tegen ons

Soros wil veel immigranten naar de EU halen, Oekraïne integreren in de EU en Rusland zoveel mogelijk tegenwerken. En zo geschiedde. Een nieuw Nederlands kabinet zal dus helemaal niks doen tegen de migratie.

“De toekomst van Europa als geheel is in gevaar,” waarschuwde de Hongaarse regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs.

Hij vroeg zich af hoe het kan dat Soros achter gesloten deuren mocht spreken met de bazen van Europa.

Dit plan is gericht tegen ons. Het gaat over het veranderen van Europa, zei Orban nog in Brussel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *