Foto: Reiner Füllmich (Videostill Rumble/The Alex Jones Show)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Uit een vermeend gelekt dossier blijkt dat de Duitse inlichtingendiensten hebben samengespannen om advocaat Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen en beslag te leggen op de tegoeden van zijn Corona Commissie.

Het dossier, dat is gelekt aan advocaat Christof Miseré, laat zien dat Füllmich al geruime tijd in de gaten werd gehouden en dat zijn arrestatie ver van tevoren is gepland.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/gelekt-dossier-duitse-overheid-zweerde-samen-om-reiner-fullmich-het-zwijgen-op-te-leggen-1.png

Miseré onthulde dat Marcel Templin, voormalig lid van de Corona Commissie, samenwerkt met mensen van het Bundeskriminalamt (BKA) – de Duitse federale recherchedienst – of de Duitse buitenlandse veiligheidsdienst BND. Dat zou betekenen dat de commissie is geïnfiltreerd.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Overhand

Het huis dat Füllmich in Duitsland had, werd verkocht en het geld kwam op de rekening van Templin te staan. Hier was een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro mee gemoeid. Tijdens de rechtszaak tegen Füllmich werd duidelijk dat Templin toegang heeft tot dit geld.

Jaren geleden werd een vader beschuldigd van het verkrachten van zijn 4-jarige kind. Ziekenhuisgegevens en audio-opnames bevestigen dit. De vader werd niet schuldig bevonden en de Duitse inlichtingendiensten stopten de zaak in de doofpot. Templin was degene die probeerde te voorkomen dat het jongetje zich openlijk zou uitspreken over deze zaak, weet Greg Reese.

Ondertussen heeft Füllmich de overhand in de rechtbank.

Hoopvolle update

Oud-psycholoog Steve Van Herreweghe laat weten dat de advocaat een hoopvolle update geeft vanuit de gevangenis, waar hij al maanden onterecht zit.

Het toneelspel der psychopaten staat volgens hem op instorten. Hij verwijst onder andere naar het groeiende bewijs voor de plandemie, zelfs in de mainstream. Füllmich citeert ook voormalig VN-directeur Calin Georgescu, die de VN tot op het bot fileert.

De intenties van de psychopaten aan de macht worden steeds duidelijker. De wereldwijde ontkenning en censuur van het gen-experiment, de depopulatie-agenda, de injectieschade en navenante oversterfte komen steeds onverbiddelijker aan het licht, aldus Van Herreweghe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *