Foto: Geert Vanden Bossche (Videostill Rumble/The New American)

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

De Belgische viroloog Geert Vanden Bossche komt met een ernstige waarschuwing. Hij voorspelt een ‘enorme tsunami’ van ziekte- en sterfgevallen onder de gevaccineerden, met als gevolg dat ziekenhuizen overspoeld worden, en financiële en sociale ‘chaos’ ontstaat.

“Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami van ziektes en sterfte onder gevaccineerde bevolkingsgroepen met een gecompromitteerd immuunsysteem,” zei Vanden Bossche vrijdag in de podcast KunstlerCast.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/geert-vanden-bossche-heeft-slecht-nieuws-voor-de-gevaccineerden-en-voorspelt-enorme-tsunami-1.png

Hij verwacht de komende weken steeds meer ernstige gevallen van ‘long covid’. “We zitten nu in een meer chronische fase. Het eindigt met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf. Ik doe hier nu vier jaar onderzoek naar en weet waarover ik praat. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon die de achterliggende immunologie begrijpt,” zei de viroloog.

De chaos zal compleet zijn

“Er dreigt een hyperacute coronacrisis. We moeten een compleet nieuwe wereld opbouwen. Als dit begint, zullen de ziekenhuizen worden overrompeld. En dat betekent dat de chaos in alle lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn.”

Vanden Bossche voegde toe dat hij er 200 procent van overtuigd is dat dit zal gebeuren.

Hij legde uit dat het onmogelijk zal zijn om de steeds sneller stijgende aantallen ziektegevallen en overlijdens te verdoezelen.

Hele zware straffen

En de mensen die deze misdaden hebben gepleegd, die het volk hebben voorgelogen, zullen hele zware straffen krijgen, benadrukte Vanden Bossche. “De waarheid zal aan het licht komen. Dit was een grootschalig gain-of-function-experiment op de wereldbevolking. Hier zal nog generaties lang over gesproken worden.”

Hij adviseert gevaccineerden uit voorzorg antivirale middelen te nemen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.3
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *