Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

De agenda van het World Economic Forum heeft in Florida geen kans van slagen. Dat laat gouverneur van die staat Ron DeSantis weten. Hij heeft een campagne gelanceerd met de slogan ‘Stop de wereldelites, bescherm onze instituties’.

DeSantis heeft een wet ondertekend die kweekvlees verbiedt in Florida. Ook is er wetgeving aangenomen die moet voorkomen dat boerengrond wordt opgekocht door de Chinese Communistische Partij.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/florida-verklaart-het-world-economic-forum-de-oorlog-stop-de-wereldelites-1.png
Indoctrinatie op school

Hij heeft woke-banken tot de orde geroepen die rekeningen blokkeerden van mensen die er een afwijkende politieke mening op nahouden. Mensen die hiervan het slachtoffer zijn geworden, kunnen een klacht indienen.

Daarnaast beschermt DeSantis mensen tegen het monitoren van transacties door de overheid.

De gouverneur heeft verder wetten ondertekend die burgers beschermen tegen ESG-activisme en indoctrinatie op school. Voor ideologisch gedreven onderwijs is geen plaats in Florida.

Pandemieverdrag

En bedrijven hebben volgens DeSantis niet het recht om werknemers te dwingen trainingen te volgen waarbij ze te horen krijgen hoe racistisch of seksistisch ze wel niet zijn.

Eerder zei DeSantis dat hij het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ‘onder geen beding’ steunt. “Dat gaat niet gebeuren,” zei hij tijdens een persconferentie. “U heeft gezien dat veel van de elites pleiten voor zeer nefast beleid.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *