Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach heeft zich in de Bondsdag verontschuldigd voor de (ernstige) bijwerkingen van de coronaprikken. In Duitsland zorgden de zogeheten RKI Files de laatste tijd voor veel opschudding. Daaruit blijkt dat het Duitse OMT het publiek voorloog over Covid, mondkapjes en lockdowns.

Ok, er zijn mensen gestorven door het vaccin, maar het was aanbevolen door experts. Sorry, zei Lauterbach. Tegelijkertijd zou de coronacrisis veel erger zijn geweest zonder vaccins, beweerde hij met droge ogen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/duitse-zorgminister-geeft-schoorvoetend-toe-er-zijn-mensen-gestorven-door-de-covidprik-sorry-1.png

Dezelfde man die eerder zei dat er geen bijwerkingen waren, merkt jurist Jeroen Pols op.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Onmenselijk

Advocaat Michael Verstraeten wijst erop dat er een ‘bijzonder groot moreel probleem’ is met de stelling van de Duitse minister.

Gezonde mensen laten sterven door een vaccin omdat zoveel meer andere zieke mensen […] de dood werd gespaard, is moreel volstrekt onverantwoord, stelt Verstraeten. “Niemand verdient het om te moeten sterven voor een ander. De dood die komt door een natuurlijke ziekte mag nooit een reden zijn om iemand anders te doen sterven.”

Wat deze minister hier doet is de mensen reduceren tot cijfers. Dat is onmenselijk, aldus de advocaat.

Steeds meer barsten

Ex-psycholoog Steve Van Herreweghe wijst erop dat er steeds meer barsten komen in de ontkenning en het hypnotiserend narratief. “En neen, er zijn geen honderdduizenden, zo niet miljoenen gered door het experiment. De ongevaccineerden zijn gered door hun immuunsysteem en innerlijke kracht.”

“Honderdduizenden en miljoenen gevaxten zijn daarentegen beschadigd en gestorven. Time will tell. Truth will prevail,” benadrukt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *