Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Is het niet vreemd dat ze gewoon kunnen liegen tegen mensen, en mensen kunnen dwingen om dingen te nemen, om vervolgens de bijwerkingen te verdoezelen en je ze niet kunt aanklagen? Die vraag stelde Joe Rogan dinsdag in zijn podcast.

Vaccins zijn het enige product waarbij je de fabrikant niet rechtstreeks kunt aanklagen. Waarom is dit?

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/03/dit-is-de-echte-reden-waarom-vaccinmakers-vrijgesteld-zijn-van-aansprakelijkheid-1.png

In de jaren tachtig verloren vaccinmakers bakken met geld. Voor iedere dollar die ze verdienden aan het DTP-vaccin, verloren ze zo’n 20 dollar aan rechtszaken wegens prikschade.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Onvermijdelijk onveilig

En dus stapte Wyeth (ingelijfd door Pfizer) naar het Witte Huis om vrijstelling van aansprakelijkheid te eisen. Het bedrijf dreigde uit de business te stappen.

President Reagan vroeg Wyeth waarom ze geen veiligere vaccins konden maken. Wyeth antwoordde dat vaccins ‘onvermijdelijk onveilig’ zijn.

‘Veilig en effectief’

Dit leidde in 1986 tot de ondertekening van de Vaccine Injury Act, die vaccinmakers vrijstelling van rechtsvervolging geeft.

Dus terwijl overheden beweren dat vaccins veilig en effectief zijn, heeft de vaccinindustrie vrijstelling van aansprakelijkheid afgedwongen door de president en het Congres ervan te overtuigen dat vaccins onvermijdelijk onveilig zijn, zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. eerder tegen Joe Rogan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
176
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *