Foto: Pexels/Gustavo Fring

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Vier jaar geleden werd de Zwitserse arts Thomas Binder met Pasen vastgehouden in een gesticht omdat hij kritiek had geuit op de coronamaatregelen. Hij was één van de enige artsen die zich begin 2020 uitsprak. Verplichte medicatie was één van de voorwaarden van zijn vrijlating.

Journalist Taylor Hudak sprak met de Zwitserse cardioloog. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich en houdt zich meer dan 30 jaar bezig met de behandeling van luchtweginfecties in ziekenhuizen en op ic-afdelingen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/04/deze-arts-hield-zijn-rug-recht-en-werd-met-pasen-in-een-gesticht-gestopt-1.png

Aan het begin van de coronacrisis sprak Binder zich op zijn website en social media uit tegen de onwetenschappelijke maatregelen, mandaten en de onbetrouwbare PCR-test. Hij zei dat het zijn plicht was als arts om het volk de waarheid te vertellen over corona.

(Video verwijderd? Klik hier…)

60 gewapende politieagenten

Op 9 april 2020 publiceerde Binder op zijn website een uitvoerige analyse van de onwetenschappelijke coronamaatregelen die op dat moment van kracht waren. Het bericht ging viraal en trok de aandacht van twee collega’s, die de politie inschakelden.

Volgens de collega’s was Binder een gevaar voor zichzelf en voor de overheid. Twee dagen later, op 11 april, werden er maar liefst 60 gewapende politieagenten op de cardioloog afgestuurd, waaronder 20 agenten van antiterreureenheid Argus.

‘Corona-krankzinnigheid’

Na het doorlichten van zijn artikelen, social mediaberichten en e-mails besefte de politie dat Binder geen gevaar vormde. Wel stuurden agenten een arts bij hem langs, die oordeelde dat de cardioloog leed aan ‘corona-krankzinnigheid’. Hij werd vervolgens in een gesticht gestopt.

Ja, echt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *