Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Ik hoop dat u bij de Dodenherdenking ook aan de 600.000 gestorven Oekraïense mannen heeft gedacht, zegt Johannes Koenraadt in een filmpje op TikTok.

“In Oekraïne zijn er nu al complete dorpen waar geen mannen meer wonen omdat ze allemaal zijn afgemaakt in de oorlog,” voegt hij toe.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/de-oorlog-in-oekraine-is-een-oorlog-van-de-globalisten-tegen-de-bevolking-van-europa-om-ons-uit-te-vegen-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Vervangen

De oorlog in Oekraïne is helemaal geen oorlog van het Westen tegen de Russen. Het is een oorlog van de globalisten tegen de bevolking van Europa, aldus Koenraadt.

“Het doel is om zoveel mogelijk mannen van Europa de gehaktmolen in te donderen zodat we kunnen worden vervangen door goedkopere arbeidskrachten uit de rest van de wereld,” licht hij toe.

Het klopt niet

“Het doel is om ons uit te vegen,” benadrukt Koenraadt. “Het klopt niet. Wij zouden ons van deze oorlog moeten afzetten en duidelijk moeten maken aan de globalistische leiding in het Westen dat wij onze levens hier niet voor gaan geven.”

“Ik zou het enorm toejuichen als de mannen van Europa eindelijk een keer doorkrijgen dat wij onze levens niet weg hoeven te gooien voor de winsten van Amerikaanse bedrijven en dat het voor ons tijd is om de oorlog te verklaren aan de leiding in het Westen. Zij zijn het probleem.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *