Foto: Teresa Cóccaro (Videostill)

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De afgelopen jaren konden we zien hoe talloze nieuwslezers plotseling in elkaar zakten in de uitzending. Het gebeurde overal ter wereld. Dat had niets te maken met een lage bloedsuikerspiegel, zoals vaak werd beweerd, stelt cardioloog Peter McCullough.

Het gaat hier om POTS oftewel posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom, zegt hij. “Ik zie dit dagelijks in mijn spreekkamer.”

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/cardioloog-legt-in-2-minuten-uit-waarom-nieuwslezers-in-elkaar-zakken-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Met alle gevolgen van dien

Bij mensen met POTS reageren de bloedvaten niet voldoende op het signaal voor vasoconstrictie. Hierdoor hoopt het bloed zich op in de onderste lichaamshelft. Er gaat dan onvoldoende bloed naar de hersenen, met alle gevolgen van dien. Het zenuwstelsel blijft epinefrine en norepinefrine produceren om vasoconstrictie te induceren, waardoor de hartslag verder toeneemt.

De cardioloog wijst erop dat het coronavaccin de balans tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel verstoort.

Gruwelijk

“Dit zag je voor [de uitrol van] de vaccins nooit,” benadrukt McCullough. De flauwvallende nieuwslezers zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gebeurt in zijn spreekkamer aan de lopende band. “De ene na de andere patiënt zakt in elkaar. Dat komt door het vaccin. Het is geen hartstilstand. We hebben myocarditis uitgesloten. Het wordt POTS genoemd en het is gruwelijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *