TOPSHOT-FRANCE-OVERSEAS-CRIME-POLICE-DEMO
TOPSHOT - Een demonstrant loopt langs een brandende auto tijdens gevechten met de politie in Le Port, het Franse eiland La Reunion in de Indische Oceaan, op 30 juni 2023, drie dagen nadat een 17-jarige jongen van dichtbij in de borst werd geschoten door de politie in Nanterre, een westelijke voorstad van Parijs. Een derde opeenvolgende nacht van geweld in Frankrijk, aangewakkerd door het doden van een tiener door een politieagent tijdens een verkeerscontrole, heeft 249 politieagenten en rijkswachters verwondingen opgeleverd, kondigde het ministerie van Binnenlandse Zaken aan op 30 juni 2023. (Foto door Richard BOUHET / AFP) (Foto door RICHARD BOUHET/AFP via Getty Images)
TOPSHOT-FRANCE-OVERSEAS-CRIME-POLICE-DEMO
TOPSHOT – Een demonstrant loopt langs een brandende auto tijdens gevechten met de politie in Le Port, het Franse eiland La Reunion in de Indische Oceaan, op 30 juni 2023, drie dagen nadat een 17-jarige jongen van dichtbij in de borst werd geschoten door de politie in Nanterre, een westelijke voorstad van Parijs. Een derde opeenvolgende nacht van geweld in Frankrijk, aangewakkerd door het doden van een tiener door een politieagent tijdens een verkeerscontrole, heeft 249 politieagenten en rijkswachters verwondingen opgeleverd, kondigde het ministerie van Binnenlandse Zaken aan op 30 juni 2023. (Foto door Richard BOUHET / AFP) (Foto door RICHARD BOUHET/AFP via Getty Images)

OAN’s Abril Elfi
3:36 PM – zaterdag, maart 30, 2024

Een vader is beschuldigd van brandstichting nadat het lichaam van zijn 9-jarige zoon was gevonden in een brandende auto. 

Advertentie

De verbrande auto werd donderdagavond laat door de politie ontdekt achter de Sayreville War Memorial High School.

De politie van Sayreville meldt dat Manuel Rivera, 43, de vader van de jongen, buiten de met benzine doordrenkte auto stond met brandwonden over zijn hele lichaam en een zelf toegebrachte wond.

Omstreeks 22.45 uur kwam er een melding binnen van een brand bij de school, dus werd de politie ter plaatse gestuurd.

Rivera’s vrouw belde ook de politie om een huiselijk geschil te melden, waardoor Rivera volgens de politie hun huis aan Eisenhower Drive ontvluchtte met de 9-jarige jongen.

Rivera werd naar het Robert Wood Johnson University Hospital gebracht voor levensbedreigende verwondingen en werd vervolgens beschuldigd van brandstichting met verzwarende omstandigheden.

Superintendent Richard Labbe verklaarde dat Rivera voor het schooldistrict werkte en dat de jongen op de openbare scholen van Sayreville zat.

Labbe moedigde schoolleden aan om “te bidden voor onze student” als ze religieus waren of om “positieve gedachten” naar de familie te sturen.

Aanvullende beschuldigingen zijn in afwachting van de resultaten van de autopsie.

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws direct in je inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *