In een samenleving die steeds meer gebukt gaat onder de druk van digitale dwangbuisen, komt een nieuwe, verontrustende trend aan het licht: het schandalige fenomeen van het weigeren van contant geld. Volgens recent onderzoek van De Nederlandse Bank wordt bij maar liefst een kwart van de parkeergelegenheden geen contant geld meer geaccepteerd. Ook apotheken en bioscopen sluiten zich aan bij deze zorgwekkende beweging. Dit is een flagrante schending van onze fundamentele rechten en vrijheden. Contant geld is wettelijk geld. Punt.
Laten we duidelijk zijn: het argument van veiligheid, vaak aangehaald door deze digitale dictators, is een slap excuus om onze vrijheid te knechten. De realiteit is dat deze praktijken de deur wijd openzetten voor een toekomst waarin elke transactie traceerbaar, controleerbaar en sanctioneerbaar is door wie dan ook de macht heeft over de digitale sleutels van onze samenleving.
Bij DDS zijn we KLAAR met deze idiote financiële onderdrukking. Contant geld ís geld. Je moet altijd met contant geld kunnen betalen. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen de knettergekke digitale financiële dictatuur!

Stel je voor: een wereld waarin je niet eens medicijnen kunt kopen omdat je “enkel” contant geld op zak hebt. Een wereld waarin je voertuig onbeweeglijk blijft omdat de parkeermeter je biljetten weigert. Dit is niet alleen onacceptabel; het is ronduit walgelijk. Het ondermijnt de autonomie van de burger en plaatst ons allen onder het juk van technocratische tirannie.

Het is van cruciaal belang dat we opstaan tegen deze onderdrukking. De mogelijke invoering van een acceptatieplicht voor contant geld door de Europese wetgever is een stap in de goede richting, maar het is niet genoeg. We moeten eisen dat onze vrijheid om te kiezen hoe we betalen, onaantastbaar is. We moeten vechten voor de bescherming van contant geld als bastion van onze persoonlijke vrijheid en anonimiteit.

Laten we een duidelijk signaal afgeven aan de apotheken, bioscopen, en parkeerfaciliteiten die onze rechten vertrappen. Wij zullen niet buigen voor jullie digitale dictatuur. Wij zullen onze stem verheffen tegen elke poging om ons te reduceren tot niet meer dan nummers in een systeem. Contant geld is meer dan alleen geld. Het is een symbool van onze vrijheid, en die geven we niet zomaar op.

Bij DDS zijn we KLAAR met deze idiote financiële onderdrukking. Contant geld ís geld. Je moet altijd met contant geld kunnen betalen. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen de knettergekke digitale financiële dictatuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *