Het Ministerie van Justitie en Veiligheid is KLAAR met overlast veroorzaakt door asielzoekers. En dus reageert het departement publiekelijk, op X, op volkswoede over dit probleem. Hilarisch genoeg is dit tegen het zere been van Trouw-haathoofddoek Emine Ugur. Zij grijpt de gelegenheid aan om PVV’ers te belasteren… en homo’s en “witte mensen.” Is dit mens gek?

“Overlast en crimineel gedrag door asielzoekers is onacceptabel,” schrijft het ministerie. “Het heeft grote impact op betrokkenen en de omgeving. Daarom is het aanpakken en voorkomen van overlast ontzettend belangrijk. Benieuwd welke maatregelen de overheid neemt? We vertellen er meer over.”

Onder die tweet heeft het ministerie een filmpje gezet van een ambtenaar die heel blij uitlegt dat de overheid heus heel veel doet om dit groeiende probleem te bestrijden. We weten allemaal dat dit niet zo is, maar goed, laat ze hun propaganda maar verspreiden.

Overlast en crimineel gedrag door asielzoekers is onacceptabel. Het heeft grote impact op betrokkenen en de omgeving. Daarom is het aanpakken en voorkomen van overlast ontzettend belangrijk. Benieuwd welke maatregelen de overheid neemt? We vertellen er meer over. ⤵️

Je zou denken dat hier niets mis mee is. Het ís namelijk een enorm probleem – een probleem dat opgelost moet worden, en snel een beetje.

Ongelooflijk genoeg is er tóch een vrouw die aanstoot neemt aan deze tweet en video. Het gaat, hoe kan het ook anders, om haathoofddoek Emine Ugur. Deze enge dame schrijft voor Trouw en is de héle dag bezig wangedrag van asielzoekers goed te praten en gewone blanke Nederlanders weg te zetten als enge racisten dan wel neo-nazi’s.

Haar reactie op het nieuws van het departement? Ze kopieert de tweet maar verandert “asielzoekers” in “PVV-kiezers”, “homo’s” en “witte mensen.” Dat doet ze in één tweet na de andere. Steeds weer. Maar liefst 4 keer. Ze eindigt zelfs met “Vindicat leden.” Zoals we onderhand gewend van haar zijn begint ze echter met PVV’ers, want dat zijn in haar ogen werkelijk misbaksels:

Overlast en crimineel gedrag door PVV kiezers is onacceptabel. Het heeft grote impact op betrokkenen en de omgeving. Daarom is het aanpakken en voorkomen van overlast ontzettend belangrijk. Benieuwd welke maatregelen de overheid neemt? We vertellen er meer over.

Overlast en crimineel gedrag door asielzoekers is onacceptabel. Het heeft grote impact op betrokkenen en de omgeving. Daarom is het aanpakken en voorkomen van overlast ontzettend belangrijk. Benieuwd welke maatregelen de overheid neemt? We vertellen er meer over. ⤵️

Haha, leuk Emine!

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort immigratie-promotende, PVV-bashende, blanken-hatende gekken als Emine. En ja, dat zeggen we gewoon hardop. Het enige probleem? Big Tech en het Kartel HATEN ons. Ze doen er ALLES aan om ons te slopen; qua bereik op de socials en zelfs qua reclame-inkomsten. Daarom zijn we afhankelijk van JOUW STEUN om de waarheid te blijven vertellen over zieke types als Emine. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer de waarheid te verkondigen en pal te staan voor ons land én volk!

Alleen is er wel één klein probleempje… die andere groepen veroorzaken niet op grote schaal overlast. Ze zitten ook niet samen met elkaar in een kamp zodat het nog meer opvalt. Oh, én ze zijn niet te gast in Nederland, waardoor ze zich eerder beter dan slechter zouden moeten gedragen dan de rest van de mensen.

Dit soort professionele slachtoffers, als Emine, verpesten de héle sfeer in ons land en zorgen er ook nog eens voor dat serieuze problemen niet aangepakt kunnen worden. Want als we iets aan overlast veroorzakende asielzoekers willen doen gaan zij janken en brullen dat het ‘racisme’ is. Wat een schijtlui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *