© Avond and Somerset Police

Een kalende voortvluchtige heeft aan de politie van Avon en Somerset laten weten niet tevreden te zijn met de opsporingsberichten die over hem verspreid zijn. Daar is sprake van een wijkende haarlijn, en dat zint hem niet.

Daniel Kellaway wordt door de politie van het Britse Avon en Somerset gezocht voor zijn mogelijk betrokkenheid in onderzoek naar verkeersovertredingen, vandalisme en bedreigingen. Daarom werd een opsporingsbericht verspreid, waarin naast zijn lengte en lichaamsbouw ook vermeld wordt dat hij bruin haar heeft en een “wijkende haarlijn” heeft. Met andere woorden: dat hij kaal aan het worden is.

Op sociale media laat hij geen kans onbenut om zijn ongenoegen daarover van zich af te schrijven aan de hand van grapjes. “Ik ga naar Turkije om dat op te lossen, we horen elkaar daarna wel”, schrijft hij bijvoorbeeld. Dat hij de politie graag uitdaagt, bleek ook al toen hij hen na zijn 29ste verjaardag via sociale media nog even vroeg om zijn leeftijd in het opsporingsbericht aan te passen.

Tot nog toe is de politie er niet in geslaagd om de man te vinden.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *