Laura Trappeniers, de Vlaamse vrouw die vermoord werd op Tenerife, maakte zich kort voor haar dood tegenover een vriendin zorgen over de nieuwe huurder van een aanpalende villa. Dat meldt RTL.

Gisteren om 19:42

De woning van Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71) werd zondag verzegeld door het Spaanse gerecht, nadat het koppel als vermist werd opgegeven. Maar ook de aanpalende villa, die eveneens eigendom is van het Vlaamse koppel, is volgens RTL verzegeld. Het koppel verhuurde de villa naar verluidt soms voor kortere periodes.

Een Belgische man van oosterse origine zou de woning op maandag 22 april betrokken hebben. Trappeniers zou tegen één van haar vriendinnen gezegd hebben dat ze zich zorgen maakte om hun nieuwe huurder, en dat ze hoopte dat ze de villa niet plots leeg zou aantreffen. Dat zou de laatste keer geweest zijn dat de vrouw teken van leven gaf voor haar verdwijning.

Lichaam van vrouw gevonden, man nog steeds vermist

Trappeniers en Olbrechts woonden al zestien jaar in Callao Salvaje, in het oosten van Tenerife. Volgens kennissen en vrienden verdween het koppel al op maandag 22 april. “Dan werden ze voor het laatst gezien in hun woonplaats”, klinkt het. Die maandagavond zou het alarm zijn afgegaan in de woning van het koppel. De alarmcentrale zou daarop contact opgenomen hebben met de mensen die Laura en Marc hadden opgegeven, voor het geval er zich een noodgeval voordeed. Maar die mensen – een ander Vlaams echtpaar uit het dorp – waren die dag met vakantie buiten Tenerife.

Het verminkte lichaam van Trappeniers werd woensdag gevonden in de zee nabij Arico, een gemeente op zo’n 50 kilometer van Callao Salvaje. Olbrechts is nog steeds vermist.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *