Het lijkt erop dat Tony Blair, de eens zo gevierde Britse premier, het spoor volledig bijster is. Ooit aanschouwd als een leider van het volk, heeft Blair zich ontpopt tot een figuur die reikhalzend uitkijkt naar een Orwelliaanse toekomst, waarin iedere ademhaling onder de loep wordt genomen. Zijn toespraak op het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft alle alarmbellen doen rinkelen. Blairs pleidooi voor een “digitale infrastructuur” om de vaccinatiestatus van ieder individu te monitoren, doet de wenkbrauwen fronsen. Is dit de droom van een democratisch leider of de nachtmerrie van een machtswellusteling?

“You need to know who’s been vaccinated.”

Speaking at the WEF, former UK PM and WEF Young Global Leader, Tony Blair, asserts the necessity of a “digital infrastructure” for monitoring everybody’s vaccination status, in the event of a future “pandemic”.

“Some of the vaccines…

Blair, ooit de man die het midden zocht, lijkt nu zijn ziel verkocht te hebben aan de digitale surveillance staat. Zijn argumentatie voor een allesziende infrastructuur om toekomstige pandemieën te beheren, klinkt eerder als een excuus voor totalitaire controle dan als een noodzakelijke volksgezondheidsmaatregel. “Je moet weten wie er gevaccineerd is,” zegt Blair. Maar waarom? Voor wiens veiligheid? Of is het voor de gemoedsrust van een kleine elite die erop gebrand is elk aspect van ons leven te beheren?

Dit is niet de vrijheid waar onze voorouders voor vochten. De obsessie met controle, het monitoren van de burgers, het is een pad dat we niet mogen bewandelen. Tony Blair mag dan de weg kwijt zijn, maar laten wij dat pad niet volgen. Laten we waken voor onze vrijheid, tegen de tirannie van de ‘goede bedoelingen’ van mensen als Blair en zijn kameraden zoals koningin Maxima bij het WEF. Want in een wereld waarin elke beweging wordt gevolgd, is de enige echte pandemie het verlies van onze vrijheid.
Bij DDS zijn we KLAAR met deze idiote financiële onderdrukking. Contant geld ís geld. Je moet altijd met contant geld kunnen betalen. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen de knettergekke digitale financiële dictatuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *