Een Tiktokker die een ceremoniële wacht aan Buckingham Palace in Londen lastigviel, is door de Britse politie opgepakt. De jongeman in kwestie heeft een verleden van irritante en zelfs onwettelijke video’s.

Bron: Daily Mail

Vandaag om 03:00

Tiktokker ymusa18 werd door een kompaan gefilmd terwijl hij een paard van de Royal Guard “interviewde”. Op beelden van omstaanders is te zien hoe de jongeman een microfoon voor het hoofd van het paard houdt, en aan het dier vraagt “hoe het heet”. Ook de soldaat op het paard krijgt enkele idiote vragen van de Tiktokker te verwerken, maar reageert niet.

Andere toeristen beginnen zich na verloop van tijd te ergeren aan het toneeltje van de Tiktokker, waarna de jongeman zich agressief opstelt tegen zijn criticasters. Op dat moment duiken twee agenten van de Londense politie op, die de jongeman meteen hardhandig tegen een hek duwen. De jongeman werd vervolgens opgepakt voor het verstoren van de openbare orde, en meegenomen door de agenten.

Bedreigingen

Een blik op de andere video’s van Ymusa18 leert dat de jongeman een verleden heeft van het lastigvallen van andere mensen. Zo maakt hij ook video’s waarin hij doet alsof hij in slaap valt op passagiers in de trein, en maakt hij zogeheten ‘Uber pranks’ waarin hij in politiewagens stapt en doet alsof het taxi’s zijn.

In een andere video bedreigde hij ook de Britse premier Rishi Sunak, en simuleerde hij dat hij een bom droeg in de nabijheid van overheidsgebouwen in de Londense wijk Whitehall. Daarvoor werd de jongeman al eens opgepakt, maar vrijgelaten nadat bleek dat het maar om grootspraak ging.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *