Tweede Kamerlid Thierry Baudet is ernstig teleurgesteld in de PVV. Dat maakte hij gisteravond duidelijk in de nieuwe uitzending van Forum Inside. De FVD-leider zei namelijk – recht voor z’n raap – dat in zijn ogen de PVV heeft afgedaan als “echte oppositiepartij.” Ze willen, zei hij, blijkbaar “liever meespelen in het [kartel-] spel” dan dat ze de politiek écht willen hervormen.

Baudet begon de uitzending van Forum Inside direct met enkele felle uitspraken over de PVV. Hij verwelkomde kijkers en luisteraars namelijk direct na het inleidende filmpje bij “Forum Inside, het podcastkanaal van de enige oppositiepartij in Nederland. De PVV heeft laten zien dat ze eigenlijk gewoon liever mee willen spelen met het spel dan echte oppositie voeren.”

Hij baseerde zich voor die uitspraak op recente draaien van de PVV op een groot scala onderwerpen. “Ze zijn niet meer voor Nexit,” begon Baudet zijn opsomming van PVV-draaien. “Ze erkennen dat er een ‘klimaatprobleem’ zou zijn, en een stikstofprobleem. Ze willen doorgaan met de oorlog in Oekraïne…”

Kortom, wat Baudet betreft is de PVV eigenlijk gewoon een mainstream partij geworden. Een kartelpartij. Een partij die de standpunten van het kartel – van het establishment – onderschrijft. Misschien dat de partij wil dat de details wat anders worden… maar Wilders en de zijnen willen [opeens] wel binnen de kaders van de mainstream tekenen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de mainstream. Wij voeren ALTIJD oppositie. KEIHARD. Steun jij ons oppositiegeluid? Steun óns dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het partijkartel én het mediakartel elke dag weer het vuur aan de schenen te leggen!

De komende dagen en weken gaan we natuurlijk zien in hoeverre de PVV inderdaad water bij de wijn heeft gedaan. Maar steeds meer echt rechtse mensen vrezen dat de partij toch te veel compromissen heeft gesloten, al was het maar omdat de partij niet meer voor Nexit pleit en ook niet meer voor uittreding uit ‘verdragen’ die voor het kartel heel belangrijk zijn – maar die ons land feitelijk dwingen om beleid uit te voeren waar ons volk niet achterstaat. Dit varieert van stikstof tot immigratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *