Tristan en Andrew Tate zijn vanmorgen wederom gearresteerd in Roemenië. Niet omdat de Roemeense autoriteiten nieuw bewijs tegen ze hebben, maar omdat het Verenigd Koninkrijk Roemenië heeft gevraagd beide mannen op te pakken. Dat is nu gebeurd. De kans is groot dat ze uitgeleverd gaan worden aan Groot-Brittannië.

Enkele jaren geleden begon Roemenië grootschalige acties tegen de Tates. Zij werden ervan beschuldigd dat ze vrouwen afgezet hadden, gedwongen hadden tot (seksueel) werk, en wat meer van dies zij. Hoewel ze maanden vastzaten werden ze uiteindelijk vrijgelaten – hoewel met beperkingen. De autoriteiten hadden overduidelijk veel moeite om de zaak rond te krijgen.

Vandaag zijn ze dan toch weer gearresteerd. Ditmaal niet omdat de Roemeense autoriteiten opeens een nieuwe berg met bewijs tegen ze hebben gevonden, maar omdat Groot-Brittannië een verzoek had ingediend om ze te laten arresteren. Dat is nu dus gebeurd.

De reden voor het Britse arrestatiebevel is dat ze daar verdacht worden van “seksuele agressie.” Met andere woorden, van seksueel getinte misdrijven zoals misbruik. De verdenkingen dateren uit de periode 2012-2015. We hebben het dus over 12 en 9 jaar geleden, toen ze allebei nog vooral bezig waren als kickboksers.

Andrew Tate en Tristas ontkennen alle beschuldigingen. Hun vertegenwoordigers zeggen dat ze “volledig toegewijd zijn aan het bestrijden van deze beschuldigingen met onwrikbare vastberadenheid en resolutie.”

De Tate broers zijn razend bekend geworden omdat ze publiekelijk de strijd aangaan met de Woke-gekte en het doorgeslagen feminisme. Andrew Tate wordt ook wel “de koning van giftig masculiniteit” genoemd – zowel door zijn fans als door hemzelf.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met die ranzige Woke-gekte die mannelijkheid wil afschaffen en als “een gevaar” beschouwt. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te vormen tegen de doorgeslagen feminisering van de samenleving.

Wat Andrew and Tristan zo gehaat maakt voor het establishment is dat ze mannen vertellen dat ze a) goed voor hun lichaam moeten zorgen, b) goed geld moeten verdienen, c) onafhankelijk moeten zijn van de staat, d) voor zichzelf moeten opkomen, e) traditionele waarden moeten omarmen, en f) hun vrouwen op een traditionele manier moeten behandelen (beschermen, financieel verzorgen, maar in ruil daarvoor zou de vrouw zich dan ook traditioneel moeten gedragen).

Zij staan dus voor een mannelijkheid – dat enigszins doorgeslagen en overdreven is – dat precies het tegengestelde is van wat het establishment mannen wil opleggen. Dat heeft het immers steeds over “toxische mannelijkheid.” Mannen moeten zich als halve of zelfs als hele vrouwen gedragen. Gaan ze daar niet in mee, dan zijn ze “eng,” “giftig” of “gevaarlijk.”

Dat is waarom de broers op bijna alle sociale media geband zijn, behalve op Rumble en X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *