Sons Real Estate is een Nederlands vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in alle soorten vastgoed. Het vastgoedbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het helpen van woningeigenaren bij het verkopen van hun woning. Hiervoor beschikt Sons Real Estate over een professionele opkoop afdeling die alle soorten woningen, beleggingspanden en bedrijfspanden op dagelijkse base opkopen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een immense groei meegemaakt en is het inmiddels een gerenommeerde vastgoedspeler in Nederland.

Hoe werkt het verkopen van je vastgoed?

Het proces werkt heel eenvoudig, omdat eigenaren van woningen of panden enkel het adres hoeven door te geven voor een gratis en vrijblijvend bod. Na het aanmelden van het stuk vastgoed, wat ook uit meerdere vastgoed items of complete portefeuilles mag bestaan, wordt er binnen enkele uren een waarde bepaald. Hieruit vloeit dan een vrijblijvend bod uit, die direct naar de aanvrager wordt gecommuniceerd. Dit gebeurt meestal telefonisch of per e-mail. Als er interesse is om te verkopen aan Sons Real Estate, dan zullen alle details zo spoedig mogelijk worden doorgenomen. Dit kan tijdens een kort bezoek al plaatsvinden, zodat voor diegene die snel willen handelen, kan worden gestart met het in orde maken van al het papierwerk. In dit stadium is reeds overeenstemming bereikt over de voorwaarden.

Belangrijke voordelen als je je huis aan Sons Real Estate verkoopt

Een van de voordelen van het verkopen aan Sons Real Estate is dat men unieke garanties afgeeft. Zo is de verkoop gegarandeerd en is er dus geen sprake van een financieringsvoorbehoud. Dit betekent dat u er direct zeker van bent dat de verkoop doorgang zal hebben. Bij een verkoop aan particulieren, is dit vrijwel nooit het geval.

Ook biedt Sons Real Estate de optie om alvast een voorschot uitgekeerd te krijgen. Voor mensen die snel van de woning af willen, bijvoorbeeld om te kunnen investeren in iets anders, is dit een enorm voordeel.

Er zijn uiteraard tal van voordelen, maar wat belangrijk is voor u als verkoper van uw eigen vastgoed, is dat het altijd start met het aanmelden van uw vastgoed item. Of dit een huis is of beleggingspand maakt verder niets uit. Wel van belang voor de beleggers die af willen van hun verhuurde vastgoed, is dat de waardebepaling wordt gebaseerd op de huuropbrengsten. Dit in tegenstelling tot reguliere particuliere huizen of bedrijfsmatig vastgoed waar u zelf eigenaar van bent. Er zal bij verhuurd vastgoed altijd worden gekeken naar de in- en uitgaven en het rendement uit de verhuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *