Wil je weten hoe het gaat met de vier mannen die afgelopen week op brute wijze tientallen en nog eens tientallen mensen hebben afgeslacht? Onschuldige burgers die werkelijk niets verkeerd deden? Nou, dan hoef je alleen maar even te kijken naar de beelden van die engnekken toen ze voor de rechter verscheen. Ze zien er namelijk niet zo heel blij uit.

Kort nadat ze werden gearresteerd bleek al dat dat de terroristen behoorlijk hard aangepakt werden. Bij één van de vier werd het oor afgesneden, dat vervolgens in zijn mond werd gestopt. Dit onder het motto: ‘smaakt het, jongen?’

🚨🇷🇺 RUSSIAN TERROR SUSPECT LOSES EAR IN INTERROGATION

Later zagen we beelden voorbijkomen van de ondervraging van een terrorist die ondervraagd werd onder begeleiding van één of ander apparaat dat elektrische stoten afgeeft. Op de genitaliën. Ja, de beelden zijn natuurlijk niet heel plezant om te zien, dus als je hier van slag door wordt moet je niet meer scrollen. Of juist heel snel scrollen natuurlijk zodat je het niet ziet.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Dat was natuurlijk niet heel plezierig. Het gevolg? Toen de terroristen uiteindelijk voor een rechter gebracht werden bleek dat ze er nogal doorheen zaten. Eén van de vier leek zelfs buiten bewustzijn te zijn. Dat was toch niet helemaal zo, want hij was in de gelegenheid om ‘onschuldig’ te pleiten, maar voor de rest zag hij er niet goed uit

🇷🇺 Beaten, tortured and in a wheelchair There are special methods for terrorists in Russia.

🇷🇺 The terrorist who accidentally lost his ear

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het is natuurlijk heel vreselijk om dit te zien. Die arme jongens zien er echt niet goed uit he? En dat terwijl ze slechts 137 mensen op brute wijze hebben vermoord. Ik bedoel, dan verdien je zo’n lot toch niet? Dan is dit toch heel zielig?

Oké, oké, het is nooit acceptabel dat een overheid foltert en martelt. Maar als het moeilijk is om medelijden te hebben met vier mensen op deze aardbol, dan gaat het toch echt om deze ranzige beesten. Ze waren zo flink een paar dagen geleden toen ze zoveel arme mensen afslachtten. Zo moedig. Maar daarna renden ze heel snel weg en nu ze de gevolgen ondervinden van hun misdaad vinden ze zichzelf overduidelijk opeens heel zielig.

Hadden ze dat mededogen maar kunnen opbrengen voor de mensen die ze kapotschoten. Dan waren die misschien nog in leven geweest.

Overigens veilt de soldaat die het oor van 1 van de terroristen heeft afgesneden het mes waarmee hij dat deed op Internet. Er werd begonnen met bieden rond $1.200 maar hij wil er $100.000 mee ‘verdienen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *