De koningin van Rechts Nederland, Raisa Blommestijn, heeft haar buik vol van de Ramadan-propaganda die we dit jaar weer keihard over ons uitgestort krijgen. “Belachelijk natuurlijk,” zegt ze hierover, hoewel weinig verrassend. “Het vervangen van de Nederlandse cultuur is één van de belangrijkste elementen van de globalistische agenda.” Haar oproep aan Nederlanders is dan ook simpel: Nederland is geen islamitisch land en moet dat ook niet worden. Doe dus vooral niet mee met “dagjes vasten.”
Je hoeft de grote dagbladen maar open te slaan vandaag of je wordt geconfronteerd met verhaal na verhaal over de Ramadan. Over waarom de Ramadan zo belangrijk is voor moslims. Over hoe ze eraan mee doen, over wat de regels zijn, en over hoe geweldig eervol en leuk het allemaal is.
Heel leuk – als je moslim bent, tenminste. Als je niet-moslim bent vraag je je af waarom Ramadan zo ontzettend veel aandacht krijgt, zeker als je meeneemt dat de katholieke vastentijd die afgelopen 14 februari begon en tot Pasen (31 maart) duurt totaal genegeerd wordt door de media én de politiek.

Tegen De Dagelijkse Standaard laat Raisa Blommestijn weten dat ze dit totaal gestoord vindt – hoewel weinig verrassend.

“Belachelijk, natuurlijk,” zegt de koningin van Rechts Nederland, “maar niet verrassend. Het vervangen van Nederlanders, de Nederlandse cultuur en Nederlandse gewoonten is één van de belangrijkste elementen van de globalistische agenda.”

“Een belangrijk onderdeel daarvan is het opdringen van islamitische gewoonten aan de autochtone Nederlandse bevolking. Kinderen die op scholen worden aangezet om aan die Ramadan mee te doen en de aandacht die er overal is voor de vastenmaand van de moslims” zijn daar belangrijke elementen van, aldus Blommestijn.

“Uiteraard gebeurt dit allemaal onder het mom van diversiteit, inclusie, en solidariteit, hetgeen onschuldig klinkt, maar feitelijk neerkomt op het ondermijnen en uiteindelijk geheel laten verdwijnen van Nederland,” gaat ze verder.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor échte, traditionele Nederlandse waarden. Maar dit betekent wél dat we keihard bestraft worden door Big Tech, Big Media én de Politiek. Daarom hebben we jouw steun nadrukkelijk nodig. Houd DDS in de lucht! Doneer aan DDS via BackMe en help ons op te komen voor Nederlanders, het Nederlanderschap én de Nederlandse cultuur!

Toch zit ze niet met de handen in het haar. Wat Blommestijn betreft zijn er namelijk wel degelijk goede manieren om hiermee om te gaan. Of beter gezegd, om je ertegen te verzetten.

“Het is belangrijk om te blijven benadrukken dat Nederland geen islamitisch land is én dat ook niet moet worden,” zegt Blommestijn daarop namelijk. “Dus dit betekent dat je vooral niet mee moet doen aan ‘dagjes vasten op het werk’ of op school. En natuurlijk moet je je blijven uitspreken hiertegen.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *